Razer Nabu X

Pressemelding fra Razer 6. januar 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

- Razer™, som er verdensledende på tilkoblede enheter og programvare til spill, kunngjorde i dag lanseringen av Razer Nabu X, et smartbånd som gir deg varslinger fra smarttelefoner, registrerer treningsdata og har bånd-til-bånd-funksjonalitet – alt i en diskret design. Razer Nabu X vil selges for 189 NOK til kvalifiserte brukere av Razers Insider-forumer og blir lagt ut for salg 13. januar. Den kommer i detaljhandelen til 479 NOK til våren.

Razer Nabu X bruker tre fargeindikatorer og vibrasjon til å varsle deg om aktiviteter på din tilkoblede smarttelefon, mens Razer Nabu har en OLED-privatmeldingsskjerm som viser forkortede tekstsnutter av innkommende varsler. Både Razer Nabu X og Razer Nabu vil fungere sammen med alle tredjepartsapper som er tilgjengelige på Nabu Marketplace.

"Det største hinderet for at folk skal ta i bruk ny teknologi, er pris og kompleksitet, og med Razer Nabu X har vi eliminert begge disse," sier Min-Liang Tan, som er CEO og en av grunnleggerne i Razer. "Vi har tatt med oss det beste fra Nabu – diskret varsling, aktivitetsregistrering og bånd-til-bånd-kommunikasjon – og innlemmet dette i Nabu X. Dermed blir Nabu X det rimeligere og brukervennlige alternativet til Nabu."

Nabu Xs sensormodul huser et meget presist akselerometer som benytter finjusterte algoritmer for å sørge for mest mulig nøyaktige aktivitetsdata for brukeren. En vibreringsmotor sørger for at du blir diskret varslet om innkommende aktiviteter, og de tre LED-ene kan fargetilpasses etter hvilke type varsler som mottas. Sensormodulen kan også tas av, slik at du kan veksle mellom våre tre planlagte båndfarger: svart, hvit og grønn.

Nabu X er konstruert for 100 % komfort ved daglig bruk takket være en myk gummifinish, full vanntetthet og et klokkelignende armbånd som passer til alle. Den er også enkel å bruke, med deteksjon av håndleddsbevegelser samt lette trykk på sensormodulen som aktiverer LED-indikatorene.

På samme måte som Razer Nabu kan Nabu X kobles til apper på iOS- eller Android-smarttelefoner, hvor de innsamlede dataene kan vises og enhetsinnstillingene kan justeres. Tilknyttede apper finner du via en butikk i appen, og flere kommer etter hvert.

Razer-fans og andre som slår til tidlig, kan få Nabu X til sterkt rabatterte 189 NOK via Insider, Razers fellesskapsplattform. Gå til https://insider.razerzone.com/index.php for å melde deg på Razer Insider og få mer informasjon.

Se http://www.razerzone.com/team for mer informasjon om Razer Nabu X og hvordan du skaffer deg en. 

Om Razer Nabu X

Nabu X slutter seg til Nabu i Razers smartbåndserie, og begge er separate løsninger som selges side om side. Razers første smartbånd har en OLED-meldingsskjerm, mens den nyeste versjonen bruker tre LED-indikatorer til å varsle brukeren.

Razer Nabu er et prisvinnende smartbånd som ble lansert på Consumer Electronic Show (CES) i 2014 der det vant en "Best of CES"-pris i kategorien "People’s Choice" ved å slå et felt på over 40 finalister og få 50 prosent av stemmene.

Sammenligningstabell mellom Nabu og Nabu X

 

OLED-skjerm til forhåndsvisning av meldinger

LED-indikatorer til varslinger

Registrering av trinn, kalorier og avstand

Søvnlogg

Aktive minutter

Vibreringsmotor

Bevegelsesdeteksjon (håndledd etc.)

Tekst-, e-post- og app-varsler

Bånd-til-bånd-kommunikasjon

High-Five for utveksling av data

Integrering av tredjepartsapper

Veil. pris (NOK)

Pris:

Eksklusiv Insider-pris: 189 NOK

Mer info på http://insider.razerzone.com

Utsalgspris: 479 NOK

Tilgjengelighet:

Razerzone.com– 13. januar 2015

Hele verden –Våren 2015

Produktegenskaper:

Kompatibel med: iOS-enheter – iPhone 5, 5S, 5C, 6 + Android-enheter opptil 4.3

Litium-polymer-batteri med 5–7 dagers batteritid (30 dager på standby)

IP67-vanntett, opptil 30 min. i 1 meters dybde

Skjerm og sensorer:

3 LED-indikatorer

Akselerometer

Sylindrisk vibreringsmotor

Programvare:

Tilkobling via Bluetooth Low Energy

Nabu X Utility-app for båndjustering, varsler, data, app-tilkobling og andre innstillinger

Nabu X Fitness-app for aktivitetslogging og -registrering

En stadig voksende samling av Nabu- og Nabu X-tredjepartsapper

Se www.razerzone.com/nabu-x for mer info om Razer Nabu X.

Powered by Labrador CMS