Toshiba Satellite Click Mini

Pressemelding fra Toshiba 6. januar 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Toshiba Satellite Click Mini 2-in-1; Bærbar PC og nettbrett i ett

• Fullverdig bærbar pc og nettbrett i ett

• Engasjerende underholdning med høyoppløselig skjerm, IPS-teknologi og stereolyd fra Dolby® Digital Plus™

• Skapt for mobilitet med opptil 16 timer[1] video playback i en nett innpakning. Lett og 22.6 cm (8.9”) liten

I dag lanserer Toshiba sin nyeste hybrid-PC; Satellite Click Mini. En økonomisk 22.6 (8.9”) maskin med kompakt utforming som gjør det enkelt å ta den med på farten, samt veksle mellom fullverdig PC med Windows 8.1 Update og nettbrett med et klikk.

Dermed trenger du ikke flere ulike maskiner. Perfekt for windowsbrukere som vil få gjort mest mulig i en aktiv hverdag, som en intuitiv første maskin for barn, eller for studenter som vil ha det beste fra begge verdener. Satellite Click Mini tilpasser seg behovene til de fleste forbrukere.

Visepresident Sandor van der Ham i B2B PC, livsstilsprodukter og Services Group i Toshiba Europe GmbH sier: «Med Satellite Click Mini utvider vi hybridfamilien for å møte den voksende etterspørselen og øke valgfriheten for å møte forbrukernes ulike behov. I dag ønsker folk muligheten til å oppleve, skape og dele innhold når de vil, hvor de vil. Å bytte mellom ulike produkter for hvert scenario blir veldig upraktisk, Satellite Click Mini gir dem friheten til å gjøre alt de vil, uansett hvor de er.»

Liten maskin, stor underholdning

Satellite Click Mini er 22.6 cm (8.9”), er 9.8 mm tynn og veier bare 470 gram som nettbrett. Som laptop er den 19.9 mm og veier kun 999 gram. En lett og bærbar følgesvenn på farten. Med beyond Full HD (1920x1200) skjerm gir den 254.4 pixels-per-inch oppløsning, perfekt for film og foto. IPS-displayet sørger for fleksibilitet og mulighet til å se skjermen fra alle vinkler, samt gjør det enklere for flere å se på skjermen samtidig.

Så vel som en oppslukende seeropplevelse tilbyr den brukeren et veldefinert lydbilde. Satellite Click Mini inkluderer stereohøyttalere for klarere lyd fra Dolby Digital Plus. Hver tone og stemme høres ut nøyaktig slik de er ment, og kompletterer filmer, musikk og spill med kvalitetslyd.

Laget for å ta deg langt

Enten på reise, høyt og lavt i hverdagen eller hjemmebruk kan Satellite Click Mini by på alt du trenger til arbeid og fritid gjennom dagen. Når tastaturet er tilkoblet gir den opptil 16 timer video playback batteritid – nok til en full arbeidsdag og mer. Som nettbrett kan Satellite Click Mini brukes til video playback i hele 8 timer etter en lading. Det intelligente ladesystemet gjør at nettbrettet alltid lader før tastaturet, slik maksimeres brukstiden når den er utilkoblet.

Windows 8.1 med Bing er inkludert, samt ett års abonnement på Microsoft Office 365 Personal for epost og dokumenthåndtering. Microsoft 365 Personal-abonnementet kan også utvides til å gjelde én annen PC, for å sikre en konsistent Windows-opplevelse på tvers av enheter. 1TB OneDrive online lagring[2] er inkludert, med mulighet for å legge til mer slik at brukerne kan lagre alle data de trenger. I tillegg kan de holde kontakten med venner og familie med 60 Skype World minutter i måneden inkludert.

På innsiden gir en Intel® AtomTM-prosessor all den nødvendige ytelse og hastighet som trengs for å leke med de nyeste spillene med imponerende grafikk, så vel som rask oppstart, browsing og multitasking.

Tilkoblet hvor som helst, når som helst

Toshiba Satellite Click Mini 2-in-1; Bærbar PC og nettbrett i ett

Uansett om du vil bruke den som laptop eller nettbrett tilbyr Satellite Click Mini en rekke tilkoblingsalternativer. Som nettbrett gir Micro-HDMI® muligheten til å dele innhold på en større skjerm, og en microSD/SDHC/SDXC-åpning tillater deling mellom enheter i tillegg til en Micro-USB 2.0 port. Tastaturet inkluderer en fullstørrelse USB 2.0 port for filoverføring og en fullstørrelse SD-åpning muliggjør utvidelse av den inkluderte 32 GB eMMC lagringen. Trådløst display-funksjon sørger for sømløs deling av lyd og bilde til andre enheter uten behov for kabler.

Fang øyeblikket

Med 5 MP autofokus sørger det bakovervendte kameraet for bilder av høy kvalitet og 1080p (30fps) filmer. Med webkameraet på forsiden kan brukeren se kolleger og venner ansikt til ansikt. Satellite Click Mini inkluderer også TruCapture-appen som enkelt fanger informasjon fra papirdokumenter, whiteboardtavler eller projekterte bilder – kun ved å ta et bilde – tidsbesparende for produktivitet på farten. TruCapture forbedrer også lesbarheten ved fargekorreksjon og redusert refleksjon.  Alle printede ord i bilder tatt med TruCapture blir søkbare og lette å overføre til andre applikasjoner ved hjelp av bokstavgjenkjennelsesfunksjonen.

Satellite Click Mini er like stilig som den er komfortabel, tilgjengelig i enten Satin GoldTM eller Smart White Pearl. Den er også svært slitesterk og alltid klar for livet på farten.

Toshiba Satellite Click Mini blir tilgjengelig i løpet av første kvartal 2015 i Smart White Pearl og i andre kvartal 2015 i Satin GoldTM.

Toshiba Satellite Click Mini:

• Display: 22.6 cm (8.9”) WUXGA (1920 x 1200) IPS display, med 254.4ppi oppløsning og 10 point multi-finger touchscreen støtte

• Processors: Intel® AtomTM Z3735F prosessor

• Grafikk: Integrated Intel® grafikk

• Minne: 2 GB DDR3L

• Lagring: 32 GB eMMC

• Tilkobling:

o Nettbrett: 1 x Micro-HDMI®-out, 1 x Micro-USB and 1 x microSD card slot (opp til 128 GB støttes), 1 x Mic/Headphone Combo port

o Tastatur: 1 x fullstørrelse USB 2.0, 1 x fullstørrelse SD (up to 128 GB støtte) åpning

• Kommunikasjon: WiFi® 802.11 b/g/n, Bluetooth® 4.0, wireless display ready

• 5 MP autofokus bakovervendt kamera, 2 MP fremovervendt kamera

• Audio: Sidehøyttalere med Dolby® Digital Plus™

• OS: Windows 8.1 Update med Bing

• Ett års abonnement på Microsoft Office 365 Personal

• Batteritid: Opp til 16 timer video playback med tastaturtilkobling

• Farger: Satin GoldTM or Smart White Pearl

• Dimensjoner:

o Nettbrett: 235 x 161 x 9.8 mm

o Laptop : 235 x 170.6 x 19.9 mm

• Vekt:

o Nettbrett: 470 g2

o Laptop: 999 g2

• Pris: Veiledende utsalgspris inkl. MVA: 3.490,- norske kroner

• Tilgjengelighet: I salg i norske forbrukerelektronikk-butikker fra andre kvartal i år.

1) 720p video playback @ 60 nit

2) Inkludert i ett års Microsoft Office 365 Personal-abonnementet

Powered by Labrador CMS