Alex Solano i InMusic, som representerer Marantz Professional i Latin-Amerika, med prodktnyheten Turret. Foto: Stian Sønsteng
Alex Solano i InMusic, som representerer Marantz Professional i Latin-Amerika, med prodktnyheten Turret. Foto: Stian Sønsteng

ALT I ETT FOR KRINGKASTING

Marantz Professional lanserer Turret; et bordstativ med full HD-videokamera, led-lysring og en USB kondensatormikrofon med pop-filter.

Publisert

– Dette er en alt i ett-løsning for kringkasting av video eller konferansebruk. Styrken i lysringen kan justeres, og stativet har ulike brytere for innstillinger av både video, audio og lys, sier Alex Solano i InMusic, som representerer Marantz Professional i Latin-Amerika.

Vi møter ham på CES-messen i Las Vegas, og han forteller at det er mulig å kople til ytterligere enheter med HDMI og USB. Overføringen av video og audio til datamaskinen skjer med USB-C.

Kameraet har H.264 videokompresjon, mikrofonen er 48kHz/16-bit, og Turret inneholder også en hodetelefonforsterker.

Lysringen med led-pærer er 100 mm i diameter, med en fargetemperatur på 5600K. Denne kan dimmes, og det følger med tre filter som kan klikkes på: 7000K (kjølig), 3000K (varm) og et diffust dagslysfilter.

Dette er en alt i ett-løsning for kringkasting av video eller konferansebruk

Mikrofonen er på 20-20kHz, med RMS 130mW og en impedans på 30 ohm. Prisen er 300 USD, og produktet er i handelen fra våren.