Clarisonic Aria

Pressemelding fra Clarisonic 27. oktober 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Lanserer den nye Clarisonic Aria

Clarisonic lanserer ARIA, en ny og mer avansert rensebørste. ARIA er et verktøy for å bevare vakker og velpleid hud. Sonic-teknologien med en frekvens på 300 svingninger i sekundet sikrer en effektiv rens, som er opptil seks ganger bedre

enn ved manuell ansiktsvask. Clarisonic sørger for at huden blir skånsomt og effektivt renset.

CLARISONIC ARIA

ARIA tilbyr tre ulike hastigheter å velge mellom, og leveres med et stativ som børsten kan oppbevares i på badet. Hastighetene varierer fra skånsom til kraftfull, der den laveste er ideell til følsom hud, medium er tilpasset normal hud utsatt for sminke, svette og forurensing, mens den kraftigste passer uren og ekstra utsatt hud.

Børstens vibrasjon gir en mild massasje som stimulerer blodtilførsel uten å dra i huden. Resultatet er en myk og mer strålende hudtone, samtidig som at porene i huden blir synlig redusert.

BRUK AV ARIA

ARIA er vanntett og kan med fordel benyttes i dusjen. En opplading holder i opptil 28 minutter, hvilket tilsvarer ca. én måneds bruk. Det er viktig at apparatet lades i 24 timer før første bruk. Bruk en rensekrem, gel eller melk med børsten, ikke en skrubb. En gang i uken, vask børstehode med såpe og vann.

1. Fukt ansikt og børste, påfør renseproduktet i ansiktet eller på børsten.

2. Velg ønsket hastighet på børstehåndtaket. Børsten timer nå en 60 sekunders behandligssyklus.

3. Beveg børstehode forsiktig i sirkulære bevegelser over huden. Først 20 sekunder i pannen.

4. Deretter 20 sekunder nedover nese og hake, og til slutt 10 sekunder på hvert kinn. Et lite pip indikerer når man skal skifte sone.

5. Clarisonic-børsten stopper automatisk når behandlingen har vart i 60 sekunder. Skyll deretter ansiktet med vann og påfør dine vanlige hudpleieprodukter.

CLARISONIC ARIA ADVANCED SONIC CLEANSING 1 500,-

Powered by Labrador CMS