BESTE COOP ELEKTRO - IGJEN

For tredje år på rad er Coop Elektro Levanger kåret til beste butikk i kjeden. I år er de i tillegg nest beste butikk i hele Coop-systemet.

Publisert Sist oppdatert

– I Coop har vi en kundeundersøkelse hvert år, der kundene blir spurt om hva de synes om butikken. Resultatet gir oss en oversikt over de beste butikkene i systemet, og Coop Elektro Levanger har blitt beste butikk tre år på rad og de kan vise til svært gode tilbakemeldinger fra kundene. Resultatet deres er bedre år for år, og de er i år er de den nest beste butikken i hele Coop-systemet, sier Roy Bjørnstad, disponent for faghandelsprofiler i Coop Norge.

27 butikker

De er i år er de den nest beste butikken i hele Coop-systemet

I tillegg til Coop Elektro har han også ansvar for Coop Sport og Coop Kjøkken og hjem. Prisen ble delt ut til butikksjef Hege Hammeren under Coop Elektros høstsamling på Gardermoen den andre uken i oktober. I år fikk hun også prisen for beste gjennomføring.

Antall Coop Elektro-butikker i Norge har vært 27 siden årsskiftet, da de mistet et par. De omsetter for cirka 300 millioner kroner netto i året.

– Markedet er tøft, og vi har en utfordring i de delene av markedet som utvikler seg positivt; innbygging og smarttelefoner. Noe av forklaringen er at vi har små butikker ute i distriktene, og det er mulig markedet her foreløpig ikke er så eksplosivt som i de store byene, sier Bjørnstad.

Powered by Labrador CMS