PORTEN NED I LEVANGER

Fredag 13. september gikk porten ned for siste gang ved Coop Elektro Levanger. Nå flytter Elkjøp inn i lokalene.

Publisert Sist oppdatert

– Mange Samvirkelag er inne i en investeringsfase når det gjelder dagligvarebutikkene. I den forbindelse legger de ned avdelinger som ikke går bra nok. En medvirkende årsak til at Coop Elektro Levanger ble nedlagt, var nok også at Elkjøp var interessert i å overta lokalene, sier Roy Bjørnstad, disponent for faghandelsprofiler i Coop Norge.

På butikkens Facebook-side, publiserte avtroppende butikksjef Hege Hammeren en hilsen til kolleger og kunder, ledsaget av et bilde av Sivert Karlsen som tidligere var ansatt i butikken.

Fagbladet Elektronikkbransjen bruker bildet som et eksempel på den stadige endringen i butikkstrukturen i bransjen.

Da kom jeg til et stengt gitter, og ideen om å ta bildet kom

Møtte gitteret

– Når jeg tok bildet tenkte jeg ikke spesielt mye over det annet enn at det ville bli et slags siste minne fra arbeidsplassen jeg hadde jobbet på i tre år. Jeg sluttet på Coop elektro for litt over en måned siden da jeg flyttet til Høybuktmoen i Finnmark for å tjenestegjøre i hæren som grensejeger mot Russland. Jeg var hjemme på første perm og kjørte forbi Levanger og bestemte meg for å stikke hodet innom butikken å se om det var noen jeg kunne slå av en prat med der. Da kom jeg til et stengt gitter, og ideen om å ta bildet kom, skriver Karlsen i en epost når fagbladet Elektronikkbransjen ber om historien bak bildet.

Mønsterbutikk

Kjedesjef Roy Bjørnstad sier Coop Elektro Levanger har vært en mønsterbutikk når det gjelder å holde butikken i orden og satsingen på kampanjeprodukter.

– Butikken har vunnet vår kundeundersøkelse flere år på rad, men har kanskje ikke hatt konkurransekraften som skal til for å få volumet som trengs. Coop Inn-Trøndelag SA slår nå sammen dette lokalet med sportsbutikken som har ligget vegg i vegg, og leier ut 1.200 kvadratmeter til Elkjøp, sier Bjørnstad.

Powered by Labrador CMS