Creative Sound BlasterAxx

Pressemelding fra Creative 14. juni 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Creative lanserer Sound BlasterAxx ™

- en helt ny Sound Blaster generasjon

Avansert lyd teknologi, vil sammen med intelligent trådløs høyttaler og Smart Voice kommunikasjon teknologi bygge en bro mellom de forskjellige verdenene av PCer, Mac, i Phones, iPads, Android Telefoner og tablet-PCer med et enkelt elegant produkt

Creative Technology Ltd har offentliggjort Sound BlasterAxx ™, en helt ny generasjon av Sound Blaster og en ny genre av lydenhet, som verden aldri har sett før. Spesielt designet og utviklet for å i møte komme de økende krav om enkelhet og coolness som stilles fra brukerne av de nyeste nettverks mobile enheter. Sound BlasterAxx lager fantastisk lyd og er en god lytter, mens alt holdes utrolig enkelt. Den lyden som leveres av flaggskip produktet Sound BlasterAxx SBX 20, er laget i et lekkert og enkelt sekskantet design, blåser folk over ende, selv om det ikke er nødvendig med en ekstern strømforsyning.

Utover og understøtte PC og Mac problemfritt, er Sound BlasterAxx også designet for å arbeide med intelligente enheter, her under iPhone, iPad, Android telefoner og Android-tabletter, det blir det beste av alle verdener. Sound BlasterAxx utnytter Creatives store ekspertise innenfor lydteknologi for å levere ”best-in-class” lydavspilling for musikk, film, spill og talekommunikasjon. For å understøtte de intelligente lydprogrammene på smart telefonene, har Sound BlasterAxx også avansert Bluetooth audio-tilslutning og et sett med høy kvalitets dual-mikrofoner.

"Etter å ha solgt 400 millioner Sound Blaster lydkort, ble jeg gjort oppmerksom på ironien i at ikke alle lager lyd lengere! Det er sannsynligvis på grunn av problemene med det å installere Sound Blaster inne i PC-en? I dag står vi ovenfor en helt ny generasjon av brukere, som har en travel og effektiv livsstil. De krever elegante, enkle og problemfrie løsninger. Min ultimate utfordring var å designe et helt nytt Sound Blaster produkt til de. Sound BlasterAxx markerer en helt ny generasjon av Sound Blaster en revolusjon for merket - for første gang noensinne, har vi skapt et Sound Blaster, som ikke bare produserer fantastisk lyd, men som rent faktisk lytter til deg og ditt lyd miljø. Det åpner en helt ny verden av nyttige og spennende applikasjoner, "sier Creative styreformann og administrerende direktør Sim Wong Hoo, skaperen av Sound Blaster.

"Sound BlasterAxx gir frihet, total kontroll og komfort, bare ett enkelt trykk på de mobile enhetene, gir brukerne muligheten til å skreddersy sin egen lydopplevelse til musikk, film og spill. Vi har også designet produktet til å levere fantastisk lydkvalitet på smarttelefoner og håndfri Skype oppkall via adaptive kommunikasjonsteknologier, som kan lukke ute støy i omgivelsene og fokusere mikrofon settet til nøyaktig opptak av stemmen. Hvis du vill, kan du endre stemme når du ringer til andre, "fortsatt Sim. "Pluss at det er utrolig enkelt å bruke! Installasjonen er like enkel som å stikke inn en USB-dongle – enkelt og greit plug-and-play, ikke noe annet! Det kreves nesten ikke strøm - faktisk har jeg utelukket den tunge strømforsyningen med kabel og stikk! Dette er ikke bare for å redusere kostnaden for brukeren, men også et lite, men betydningsfullt bidrag til å redde miljøet. "

"Audio har aldri vært enklere, mer elegant, morsomt, engasjerende, dramatisk og magisk ..."

Sound BlasterAxx bruker en unik patent anmeldt "stablet stereo" høyttaler design, som inkorporerer to-høyttalerenheter, som er vinklet for å gi stereo adskillelse. Når det kombineres med SBX Pro Studio Surround-teknologi, gir det en fantastisk fylde i rommet, med lyd fra en kompakt enhet drevet av kun USB-strøm. Et spesialisert kretsløp gir et meget lavt strømforbruk, men en forsterket effekt fra en PC eller Mac USB-forbindelse. Dette alt-i-et designet eliminerer behovet for et stereo høyttalersystem med mange ledninger, ekstern mikrofon, og en tung strømforsyning med stikk og kabler.

Sound BlasterAxx fungerer også standalone når det brukes med mobile enheter. Den kan drives av en simpel sertifiserte USB-strømforsyning.

Sound BlasterAxx er drevet av den nye SB-Axx1 ™ (Sound Blaster "Axxelerated" multi-core audio processor chip), denne chipen har arvet alle de ønskede funksjonene og teknologien fra de legendariske Sound Blaster lydkortene, og forsterker en rekke tilførte teknologier og funksjoner for at takle utfordringene i de nye behovene som er på markedet. Siden SB-Axx1 chipen er så kraftig, fleksibel og programmerbar, er den i stand til at tilpasse sig raskt og enkelt til ett hvert nytt lyd senario. Den forbløffende vifte av lydteknologier i SB-Axx1 chipen sikrer at Sound BlasterAxx leverer store forbedringer til to av våre grunnleggende daglige aktiviteter: lytte og tale.

Disse teknologiene kan man lese mere om i denne PDF (på engelsk)

Priser og tilgjengelighet

Sound BlasterAxx SBX 20 får en veil. pris på kr. 1.549,- og er tilgjengelig i August 2012.

Sound BlasterAxx SBX 10 og SBX 8 koster henholdsvis kr. 1249,- og kr. 849,- vil være tilgjengelig i juli 2012.

Powered by Labrador CMS