Creative Sound BlasterX G5

Pressemelding fra Creative 19. januar 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nytt lydkort fra Creative til kresne gamere

Creative utvider nå sin nye serie av gaming-lydprodukter – Sound BlasterX – med et eksternt lydkort, G5, utviklet spesielt for å forbedre lydopplevelsen i spill. G5 konverterer vanlig stereolyd til intens 7.1 surroundlyd, slik at du får en optimal lydopplevelse når du spiller.

Creative har i årevis vært særlig kjent for sine eksterne lydkort, og nå er selskapet klar med enda et i rekken: Sound BlasterX G5, som er et dedikert lydkort til gamere som ikke vil gå på kompromiss med lyden. Lydkortet er det siste skuddet på stammen – og samtidig det første lydkortet – i Creatives nye

gaming-serie Sound BlasterX, som også inneholder en rekke gaming-hodesett. Med Sound BlasterX G5 er det nå mulig med ytterligere oppgradering på lydfronten.

Unn ørene dine audiofile komponenter

Lydkortet har innebygd hodetelefonforsterker med innebygd SB-Axx1 flerkjernet chipsett som tar lydopplevelsen til nye høyder. G5 – som også støtter flerkanalslyd – omdanner vanlig stereolyd til virtuell 7.1 surroundlyd i hodesettet ditt.

Sound BlasterX G5 er bygget med audiofile komponenter, og hodetelefonforsterkeren støtter avspilling av lyd i høy oppløsning på inntil 24-bit/192kHz.

Samtidig har G5 et imponerende høyt signal-/støyforhold på 120 dB samt en utgangsimpedans på bare 2,2 ohm. Til sammen gir det en svært realistisk og nøyaktig lydopplevelse.

Få taktiske fordeler med «Scout Mode» og skreddersydde lydprofiler

Sound BlasterX G5 er utviklet for å forbedre spillerens lydopplevelse – og dermed gi en fordel overfor konkurrentene. Lydkortet er utstyrt med såkalt Scout Mode-teknologi, som forsterker forsiktige lyder som for eksempel fottrinn, så du lettere kan høre når fiender nærmer seg fra avstand. I kampens hete slås Scout Mode enkelt på og av via en knapp på siden av lydkortet, hvor du også finner en opplyst volumkontroll som gjør det lett å justere lydnivået.

I tillegg til Scout Mode har Sound BlasterX G5 – akkurat som de øvrige produktene i serien – programvaren BlasterX Acoustic Engine til PC, som gjør at gamere kan skreddersy lydprofilen til deres foretrukne spillsjanger. Den er utviklet for å redusere distraksjoner og forbedre essensielle detaljer. Fordypende surroundlyd og kraftig bass gir en bedre lydrealisme, slik at du kan høre nye detaljer i spillet og på den måten få en konkurransemessig fordel. Den fulle, brukerdefinerbare versjonen av programvaren er tilgjengelig til Sound BlasterX G5.

Tekniske spesifikasjoner for Sound BlasterX G5

Pris og tilgjengelighet

Creatives SoundBlasterX G5 koster 1499 kroner og kan kjøpes fra februar.

Powered by Labrador CMS