Creative Sound BlasterX H7 og SoundBlasterX H5

Pressemelding fra Creative 7. september 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Creative lanserer Sound BlasterX H7 – kvalitetshodesettet for den kresne gamer

Sound BlasterX® H7 er det siste skuddet på stammen av profesjonelle gaming-hodesett fra Creative. Som flaggskipprodukt i Creatives nye gaming-serie Sound BlasterX er hodesettet med HD 7.1 surroundlyd og USB-tilkobling bare det første i rekken av nye kvalitets-lydprodukter utviklet for nåtidens generasjon av kvalitetsbevisste gamere.

Som startskuddet i den nye gaming-serien Sound BlasterX sender Creative nå Sound BlasterX H7 på markedet. Det profesjonelle USB-hodesettet for gaming med HD 7.1 surroundlyd kombinerer komfort og slitestyrke med lydkvalitet i toppklasse. Headsettets USB-tilkobling sikrer en tapsfri HD-lyd med surroundlyd som skaper en intens og dyp lydopplevelse og gjør hodesettet ideelt for kresne gamere.

Enkelt, slitesterkt og komfortabelt

Målet har vært å skape et hodesett som er slitesterkt og komfortabelt på samme tid, og derfor er hodesettet utviklet i tråd med tilbakemeldinger fra profesjonelle gamere. Resultatet er et lett hodesett med ergonomisk design, hvor en fleksibel hovedbøyle sikrer nøyaktig passform, mens øreskåler med

myke, avtakbare puter i lær sørger for vedvarende komfort og stenger uønsket støy fra omgivelsene ute.

Førsteklasses lyd og krystallklar kommunikasjon

Lange spilløkter stiller krav til komfort, men også til lydkvalitet. Ørekoppene er utstyrt med 50 mm FullSpectrum-lyddrivere, plassert slik at de skaper

et mini-akustisk kammer over øret og leverer 7.1- kanals lyd med en oppløsning på 96 kHz / 24- bit. Sound BlasterX H7 leveres med en avtakbar, støydempende mikrofon som sikrer krystallklar kommunikasjon i spillet, og hodesettet leveres med flokefri kabel til både analog- og USBtilkobling.

Den analoge lillebroren: Sound BlasterX H5

Sammen med Sound BlasterX H7 lanserer Creative også Sound BlasterX H5, som er lillebroren og den analoge versjonen av det profesjonelle gaming-hodesettet. Sound BlasterX H5 har ikke USB-tilkobling, men har ellers samme DNA som Sound BlasterX H7. Ikke her heller er noe av kvaliteten ofret, og hodesettet er laget av de samme materialene og driverne, noe som både kan

høres og merkes.

Creatives gaming-serie Sound BlasterX

De nye hodesettene er de første av en rekke lydprodukter for gaming i Creatives nye Sound BlasterX-serie. Med Sound Blaster-lydkortene befestet Creative seg på nittitallet som revolusjonerende innen lyd til PC, og Sound Blaster-merket, som den nye gaming-serien bærer, forplikter:

«Vi har utviklet Sound BlasterX-serien utfra vår lange erfaring med lydprodukter, og målet er å gi gamere verden over en lydkvalitet som matcher den utrolige spillgrafikken som finnes i dag. Vi vil være med på å løfte gaming fra en skrivebordsopplevelse til en filmatisk opplevelse,» forteller Low Long Chye, direktør for Sound Blaster Audio hos Creative.

Foruten Sound BlasterX H5 og H7 inneholder serien også et miniatyr-hodesett som plasseres i øret, samt et eksternt lydkort med innebygget hovedtelefonforsterker. Begge lanseres senere i høst.

Programvaren BlasterX Acoustic Engine til PC følger med alle produktene i serien. Det gjør det

mulig for gamere å skreddersy en lydprofil til deres foretrukne spillsjanger. Den komplette,

tilpassbare versjonen kan anvendes til Sound BlasterX H7, mens lett-utgaven med fire

forhåndsinnstilte lydprofiler er kompatibel med Sound BlasterX H5 og andre analoge hodesett i

Sound BlasterX-serien.

Pris og tilgjengelighet for Sound BlasterX H7 og SoundBlasterX H5

 Sound BlasterX H7 – NOK 1499,00

 Sound BlasterX H5 – NOK 1199,00

Spesifikasjoner for Sound BlasterX H7 og Sound BlasterX H5:

Powered by Labrador CMS