Creative SB Blaze

Pressemelding fra Creative 8. desember 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Creative lanserer headsettet SB Blaze til seriøse gamere

Creative SB Blaze er utviklet for å utgjøre en forskjell der det betyr aller mest for gamere – på lydfronten. Resultatet er et headsett med kraftig lyd, krystallklar kommunikasjon og god komfort.

Creative lanserer nå et nytt gaming-headsett som skal hjelpe seriøse gamere med å oppnå enda bedre spillprestasjoner: SB Blaze. I sin prisklasse gir headsettet en imponerende lydstyrke, presisjon og komfort. Det er arvtageren til Creatives gaming-headsett Fatal1ty, og var du begeistret for forgjengeren, kan du glede seg over at SB Blaze ikke går på akkord med den velkjente lyden og den komfortable utformingen.

Dessuten har utseendet fått mer snert, og headsettet har en flott mattsort overflate.

God lyd og komfort til timelange spilløkter

SB Blazes myke skumøreputer og skumkledde hovedbøyle øker komforten under lange spilløkter, og headsettets store 40 mm neodymbaserte lyddrivere gir kraftig lyd med høyt detaljnivå som gjør eksplosjoner og snikskytterskudd svært virkelighetstro.

Alle gamere vet at det er to ting som er spesielt avgjørende når man spiller. Det ene er at man har god lyd i ørene og kan høre alle detaljene, og det andre er at stemmen høres godt gjennom det hele. Derfor er SB Blaze utstyrt med en avtakbar, støyreduserende mikrofon som sørger for tydelig gjengivelse av kommandoer. Og hvis mikrofonen tas av, kan Creative SB Blaze brukes som vanlige hodetelefoner. Headsettet kommer dessuten med innebygget volumkontroll, så det er lett å justere lydnivået eller slå av mikrofonen i kampens hete.

Tekniske spesifikasjoner – SB Blaze Hodetelefoner:

 Høyttalerenheter: 40 mm neodym-magnet

 Frekvensområde: 20 Hz ~ 20 kHz

 Impedans: 32 ohm

 Følsomhet: 105 dB/mW

Creative SB Blaze gaming-headsett Mikrofon:

 Type: Støydempende kondensator

 Frekvensområde: 100 Hz ~ 18 kHz

 Impedans: <2,2 ohm

 Følsomhet: -40dBV/Pa

Pris og tilgjengelighet

Creative SB Blaze koster 399 kroner

Powered by Labrador CMS