Creative Sound Blaster Roar 2

Pressemelding fra Creative 11. august 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Creative lanserer Sound Blaster Roar 2

– mindre, lettere og mer sexy

Sound Blaster Roar 2 er etterfølgeren til Creatives prisvinnende Sound Blaster Roar. Med den nye høyttaleren har Creative tatt miniatyriseringen til et nytt nivå. Høyttaleren har vært på slankekur, men selv om den er 20 prosent mindre enn sin forgjenger, leverer den likevel imponerende lyd. Og når bassen pumper, kan man ikke bare høre den – man kan også se den.

Creative lanserer nå en flunkende ny versjon av selskapets populære bærbare Bluetooth® -høyttaler. Sound Blaster Roar 2 er en mindre, lettere og mer sexy utgave av sin forgjenger. Utviklerne har gjort seg flid med designet og detaljene, og den stilige høyttaleren vil passe godt inn i alle moderne hjem, på kontoret og på fest.

Høyttaler på slankekur

Den nye Sound Blaster Roar 2 er som den klassiske Sound Blaster Roar utstyrt med 5 drivere, og batteriet har samme levetid. Men Sound Blaster Roar 2 har vært på slankekur, og den nye høyttaleren er 20 prosent mindre og 10 prosent lettere enn forgjengeren.

«Med den flunkende nye Sound Blaster Roar 2 tar vi minihøyttaleren til et nytt nivå. Målet vårt har vært å skape en mindre, lettere og mer sexy utgave av den klassiske Sound Blaster Roar – og samtidig bevare Sound Blasters DNA. Det har vært en utfordring, fordi fantastisk lyd krever et stort kabinett. Men ved å sette nye standarder for design av kraftfulle bærbare høyttalere har vi igjen skapt noe som var 'umulig' å få til,» sier Wong Hoo Sim, som er administrerende direktør hos Creative og står bak selskapets kjente Sound Blaster-serie.

Lytt, merk og føl bassen

Design har stått i høysetet for Creative i utviklingen av den nye Sound Blaster Roar 2, som fremstår slankere og mer elegant enn forgjengeren. En lekker detalj er at de pulserende passive radiatorene er gjort synlige, så du ikke bare kan høre, men også se og føle den kraftfulle bassen.

En annen nyhet er at høyttaleren kan plasseres både horisontalt for å gi en lyd som fyller rommet til festen eller på stranden, eller vertikalt for en høyere og mer konsentrert lyd.

Mer enn musikkavspilling

Akkurat som Sound Blaster Roar kommer den nye høyttaleren med en rekke funksjoner og muligheter for tilkobling. Bluetooth og ett-trykk-forbindelse via Near Field Communication (NFC) gjør at du kan strømme musikk fra smartenheter i nærheten. Dessuten har høyttaleren integrert microSD-kortspor til WMA/MP3-avspilling. Sound Blaster Roar 2 kan også kobles til PC og Mac via USB, slik at du kan nyte klar digital lyd fra datamaskinen.

Men Sound Blaster Roar 2 kan mye mer enn å spille av din favorittmusikk. Høyttalerens innebygde høyttalermikrofon gjør den ideell til for eksempel telefonmøter og -konferanser når den kobles til en smarttelefon via Bluetooth, mens høyttalerens innebygde lydopptaker lar deg ta opp lyd fra for eksempel forelesninger og møter.

Pris og tilgjengelighet

Sound Blaster Roar 2 koster 2099 kroner

Spesifikasjoner for Sound Blaster® Roar 2

Powered by Labrador CMS