SELEK TILBAKE I NORGE

– Vi tar sikte på å gjenopprette en tilstedeværelse i Norge så fort som mulig. Vi er i en aktiv prosess for å få dette til nå.

Publisert Sist oppdatert

Det sier Erik Rix-Nielsen, som har ansvaret for Norge i selskapet. Han har en hektisk reisevirksomhet fra sitt faste tilholdssted i Danmark.

– De senere årene har jeg tilbrakt et par uker hver måned i Norge. Det er klart at dette ikke er optimalt med den økende virksomheten som foregår i Norge, sier Rix-Nielsen til fagbladet Elektronikkbransjen.

Selskapet Selek, som blant annet har digitalradioen Pure i sin omfattende produktportefølje, har hatt sitt faste tilholdssted i Danmark siden 2005 da selskapet sentraliserte all sin virksomhet der. Nå ser det imidlertid ut til at selskapet er på flyttefot igjen, ihvertfall hva gjelder den norske delen av selskapet.

De senere årene har jeg tilbrakt et par uker hver måned i Norge. Det er klart at dette ikke er optimalt med den økende virksomheten som foregår i Norge

Vil ansette

– Det er en rimelig hektisk hverdag som følger med å være etablert i Danmark og samtidig skulle tilbringe såpass mye tid i Norge, understreker Rix-Nielsen.

Rix-Nielsen opplyser at en stor del av aktiviteten i Selek nå kommer fra Norge.

– Er dette noe selskapet har tenkt å gjøre noe med?

– Vi tar sikte på å gjenopprette en tilstedeværelse i Norge så fort som mulig. Vi er i en aktiv prosess for å få dette til nå, og tar sikte på å ansette personell til et norsk kontor så snart som mulig. Antallet ansatte er ennå noe usikkert, men to til tre personer ville vært ideelt for å håndtere den norske virksomheten, sier Rix-Nielsen.

– Med det omfattende arbeidet som foregår i forhold til store forhandlere som Expert, Japan Foto og nettselskapet Komplett sier det seg selv at en tilstedeværelse i Norge er en stor fordel, avslutter Rix-Nielsen.

Powered by Labrador CMS