Pure Pop-serien

Pressemelding fra Pure 5. februar 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

En DAB-radio av og for lytterne:

- Pure lanserer Pure Pop-serien i Norge

Pure introduserer nå Pure Pop-serien i Norge -  en revolusjonerende digitalradio designet av og for lytteren. Design, funksjonalitet og brukervennlighet gjør den både mobil og til et møbel for alle rom.

Pure Pop-serien er et resultat av et omfattende forsknings- og innsiktsarbeid, hvor også norske forbrukere har deltatt. De sentrale designelementene i Pure Pop-serien er tatt frem som en følge av en studie rundt hvordan folk ønsker å bruke og samhandle med sine radioer. Pure har med dette gjenoppfunnet radioen slik brukerne egentlig vil ha den.

Arbeidet har ledet frem til en produktfamilie bestående av Pure Pop Mini, Pure Pop Midi og Pure Pop Maxi, hvor umiddelbar radio- og kanaltilgang og brukervennlighet i designet er kombinert med lyd av høyeste kvalitet.

Umiddelbar tilgang til radio-innholdet var et sentralt krav fra brukene i studien, og derfor er Pure Pop sentrert om en stor knapp på toppen av radioen. Brukerne kan nå slå på radioen med et lett trykk på knappen og radioen vil automatisk gå tilbake til forrige stasjonen og volum. I tillegg er det enkel tilgang til forhåndsinnstillinger for raskt å endre stasjon. Som et svar på at mange bruker ønsker dobbel funksjonalitet og tilgang til trådløs streaming, er det nå støtte for Bluetooth i hele Pure Pop-serien.

Andre høyt prioriterte brukerønsker var at radioen skulle ta liten plass og ha god lydkvalitet. Dette er grunnen til at serien kommer i en kompakt og stilig vertikal design for å imøtekomme de plassbevisste huseiere. Pure Pop Mini og Midi leverer eksepsjonell lyd i forhold til størrelsen, mens topp-produktet Pure Pop Maxi leverer kraftig stereolyd tilgjengelig fra enten FM og digitalradio - eller streaming via Bluetooth.

Innsiktsarbeidet avslørte også at forbrukerne gjerne vil ha tydelig klokkevisning og rulletekst. Pure Pop er nå den første Pure-produktet som leverer dette. En annen ting som ble vektlagt var en fleksibel batteriløsning. Pure Pop-serien har derfor muligheten for å bruke den miljøvennlige og oppladbare ChargePAK, samt alkaliske eller standard oppladbare batterier.

– Siden starten har designet av digitalradioer stort sett vært uendret, til tross for utviklingen i forbrukerlyttevaner. Mange av digitalradioene i de lavere priskategorier mangler individualitet og lydkvalitet, til tross for fremskritt innen teknologi og lydteknikk. Dette er grunnen til at vi ønsket å introdusere Pure Pop-serien, sier Jasper Wybrants, Country Manager for Pure i Norge.

– Med Pure Pop får forbrukeren tilgang til et produkt utviklet med tanke på hvordan forbrukerne samhandler med sine digitale radioer når det gjelder funksjonalitet og brukervennlighet, samtidig med et stilig design og den førsteklasses lyden som Pure er kjent for, sier Wybrants. 

Pure Pop Mini

Den minste radioen i Pure Pop-familien er designet for å ta opp så lite plass som mulig på kjøkkenbenken eller på nattbordet. Den lille størrelsen gjør også at den er bærbar,  noe som betyr at den med letthet kan tas med fra kjøkkenet til stua til soverommet. Den har ti forhåndsinnstillinger med fem dedikerte taster som svar på forbrukernes tilbakemeldinger om brukervennlighet. Den passer til bruk for hele familien.

Pure Pop Midi

Midi har et identisk fotavtrykk som Mini, men er noe høyere og rommer derfor større lyd. Radioen er ideell for alle rom i hjemmet, så vel som å lytte til musikk i hagen. Det finnes også en versjon av Pure Pop Midi med Bluetooth som leverer det ultimate innen dual-funksjonalitet, som gir brukerne både en høykvalitetsradio og Bluetooth streaming-høyttaler i ett.

Pure Pop Maxi

Maxi er den største radioen i Pure Pop-familien, dobbelt så stor som Midi, men også med dobbelt så kraftig lyd. Maxi er et stereoprodukt med Bluetooth som standard, noe som gir brukerne muligheten til å streame musikk fra en hvilken som helst smarttelefon direkte til deres radio, i og utenfor hjemmet.

Bygget på britisk design og ingeniørkunst, nyter Pure Pop-familien godt av å være praktisk og stilig samtidig som den har svært energieffektiv digital lydforsterkning for å levere best mulig lydkvalitet, god batterilevetid og lavt strømforbruk. Pure Pop-familien leveres med tre års garanti som standard og er elektriske drevet med mulighet for å benytte alkaliske batterier eller miljøvennlige og oppladbare ChargePAK D1. Som med alle radioer i Pures nåværende utvalg av digitalradioer, er Pure Pop Digital Radio Tick-godkjent, noe som betyr at serien er klar for overgangen til et digitalt radionett, slik at den vil ikke bare se bra ut og høres flott ut i alle rom i dag, men også i fremtiden.

Pure Pop-serien er tilgjengelig hos Clas Ohlson og anbefalte utsalgspriser inklusiv mva. er:

Pure DAB-FM radio Pure POP Mini: 999,-

Pure DAB-FM radio Pure POP Midi: 1149,-

Pure DAB-FM radio Pure POP Midi BT: 1249,-

Pure DAB-FM radio Pure POP Maxi BT: 1449,-

Powered by Labrador CMS