Revo AxiX X3

Pressemelding fra TT Micro 20. mars 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

REVO oppdaterer bestselgeren AxiS med X3

TT Micro, som er en norsk leverandør av telekom- og elektronikkprodukter, lanserer nå Revos nye radio, AXiS X3 – oppfølgeren og tredje mann i rekken av den suksessrike og prisvinnende AxiS-triologien internett digitalradioer.

AxiS har nå blitt oppdatert og forbedret med en 2014-modell i en matt metallisk design, med Apple lightning dock for iPhone S/5S/5C og oppgradert Bluetooth lydkvalitet med CSR APTX ® streaming-teknologi.

AxiX X3 støtter et stort utvalg av digitale radiostandarder som DAB, DAB+, FM med RDS og internettradio, noe som gir tilgang på over 16 000 stasjoner fra hele verden. Samtidig støtter digitalradioen også trådløs streaming fra en hvilken som helst Bluetooth®-enhet eller nettverkstilkoblet PC eller Mac.

Med sin fargerike 3,5" berøringsskjerm kan man kjapt og enkelt navigere seg rundt i radioens mange funksjoner, inkludert støtte for neste generasjons DAB-slideshow . AxiS har et kompakt design, prisvinnende lydkvalitet, spesialdesignet høyttalerløsning og digital forsterker.

Revo designer og produserer prisvinnende digitalradioprodukter for DAB, DAB+, og internett. Med de beste materialene på markedet, de største talentene innen industridesign og et klart fokus på lydkvalitet jobber Revo mot å overgå alle forventninger. Målet er å produsere produkter som ikke bare er et stykke elektronikk, men som tilfører hverdagen din noe ekstra. Revo-radioer produseres i Asia av spesialister som sikrer topp kvalitet og troverdighet. Les mer om Revo her.

Pris og tilgjengelighet

Revo AxiX X3 er tilgjengelig for salg og har en veiledende pris på kr 2690,-

Powered by Labrador CMS