Tivoli Music System Two+

Pressemelding fra Tivoli Audio 27. november 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Music System Two+

Fremtiden for musikkelskere

Verden blir digital og Tivoli Audio sikrer din deltakelse med Music System Two+. Tivoli Audio har skapt Music System Two+ med Bluetooth DAB/DAB+, stereo samt en nedadrettet subwoofer for alle musikkelskere som foretrekker streaming.

Selvfølgelig er det mange som fortsatt elsker å spille CD-plater, men hvorfor betale for en CDspiller du ikke trenger? Stream hele din musikksamling trådløst til ditt Music System Two+ anlegg fra en hvilken som helst enhet med Bluetooth på en brukervennlig og enkel måte. Med tanke på den digitale revolusjonen har Tivoli Audio fjernet den innebygde CD-spilleren , så hvis du foretrekker å lagre datafiler fremfor CD-covere er Music System Two+ anlegget for deg.

De separate forsterkerne fra Music System, dets spesialfremstilte høyttalerelementer samt den justerbare nedadrettede subwooferen er alle beholdt i Music System Two+. Andre smarte ingeniørgrep, som den populære SpacePhaseTM wide funksjonen, som sørger for å øke størrelsen på lydbilde. Den doble bakoverrettede bassrefleksåpningen som sørger for solid bassgjengivelse, er også beholdt. Det er ikke ofte man kan fjerne noe fra et produkt for å forbedre det, men det er nettopp det Tivoli Audio har oppnådd med Music System Two+

Veiledende pris er 4999 NOK.

Powered by Labrador CMS