Pinell GO+

Pressemelding fra TT Micro 6. mars 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nå er Pinell GO+ til salgs i butikk

Pinell GO+ er oppgradert med Bluetooth og enkel lagring av favorittkanaler

Den norske radioprodusenten Pinell har per dags dato solgt over 200.000 radioer. Den populære radioen Pinell GO har høstet stor suksess; ble kåret til Årets digitalradio, og fikk anerkjennelse som prisvinner av Red Dot Award 2014. Etterfølgeren Pinell GO+, som nå er til salgs i butikk, tar med seg alt det beste fra forgjengeren og plusser på noen spennende tilleggsfunksjoner.

Lagre dine favoritter

Nye Pinell GO+ kommer med en rekke oppgraderinger. Du kan blant annet lagre dine favorittkanaler med et tastetrykk, slik at du slipper å bla igjennom alle kanalene i menyen hver gang du vil lytte til dine favorittprogrammer. Med både muligheter for FM-kanaler og DAB/DAB+ har du tilgang til lokale og nasjonale radiokanaler, samt et bredt spekter av nye kanaler. Alle kanalene blir automatisk lagt inn på radioen, og et tydelig, lettlest display viser informasjon om kanalen du lytter til.

Suveren trådløs lyd

Pinell GO+ har også støtte for bluetooth (aptX), slik at du kan spille av musikk fra smarttelefon eller nettbrett helt trådløst, med suveren lydkvalitet. Pinell

GO+ gir deg en god lytteropplevelse enten du er i hagen, i parken, på stranden, på hytta eller lager mat hjemme på kjøkkenet. Med en batterilevetid på mer enn 24 timer, lenger enn noe annen digitalradio på markedet, kan du lytte til dine favorittstasjoner hvor som helst uten stans.

Skulle du ønske å koble til eksterne lydkilder til radioen kan du med Pinell GO+ enkelt gjøre det med medfølgende jack-kabel.

En innsovningsfunksjon lar deg i tillegg lytte til musikk på sengen, uten at du må tenke på å skru av radioen før du sovner. Klokke med alarm og slumrefunksjon forsikrer deg om at du våkner igjen i tide.

Pinell GO+ er utseendemessig nesten identisk med forgjengeren og kommer i fargevalgene Brilliant Black, Frosty White, Deep Sea Green og Fiery Red.

Pris og tilgjengelighet

Den norskutviklede digitale reiseradioen Pinell GO+ er nå tilgjengelig i butikk og har en veiledende pris på 2190 kroner.

Tekniske spesifikasjoner:

Powered by Labrador CMS