Tivoli Audio ALBERGO+

Pressemelding fra Tivoli Audio 3. juli 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

EN RADIO SOM HAR ALT.

Tivoli Audios nye ALBERGO+ DAB/DAB+/DMB/FM har alt. Bordradioen er designet slik at den er ekstremt lett å bruke med enkel betjeningen i front og et display som leder brukeren gjennom ulike funksjoner, som f.eks. innstillingen av vekkealarmen. I løpet av noen sekunder kan du stille inn radioen, sette alarmene, og aktivere den spennende innsovningsfunksjonen uten å måtte bruke manualen.

Å bruke bluetooth er like enkelt, etter å ha trykket på en knapp, kan du koble til smarttelefonen, nettbrettet eller en annen enhet med Bluetooth, og begynne streaming av din favorittmusikk til ALBERGO+.

ALBERGO+ bruker de samme tre tommers fulltonehøyttalerne som den kritikerroste Tivoli Audio ModelOne bordradioen. Høyttalerne gir topp lydkvalitet, i motsetning til mange av de klokkeradioene som finnes på markedet i dag.

ALBERGO+ blir en perfekt finish på gjesterommet eller soverommet. Radioen finnes i to farger: hvit og antrasitt grått. Tivoli tilbyr også trekabinetter og matchende stereohøyttalere som kan forvandle ALBERGO + til i et kompakt stereo sound system.

Tekniske fakta om ALBERGO+:

·   DAB/DAB+/DMB/FMRDS/Bluetooth

·   Bruker Bluetooth trådløs teknologi A2Dp-profilen

·   Frequency Hopping Spread Spectrum (FHSS) fjerner mer eller mindre alle støyforstyrrelser fra andre trådløse enheter

·   Bluetooth versjon 2.1 + EDR  

·   Digital klokke, Sleep timer, Snooze, og 2 uavhengige alarmer

·   Real-Time Clock holder nøyaktig tid under strømbrudd

·   Utmerket lyd fra liten klokkeradio

·   Aux-inngangogstereohodetelefon-utgang

·   Fjernkontroll inkludert

·   Tilgjengelig med AM / FM-tuner

Powered by Labrador CMS