Lowepro Dashpoint AVC

Pressemelding fra Focus Nordic 8. april 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Lowepro lanserer to vesker spesialdesignet for GoPro actionkameraer.

Actionkamera er et segment som vokser i enorm fart, slik er det også for tilbehøret til disse produktene.

Et problem med de tradisjonelle fotoveskene er at de ikke egner seg, verken for kamera eller tilbehør. Det har Lowepro gjort noe med, og nå lanserer vi to modeller, spesialdesignet for GoPro ®, som er markedslederen innenfor actionkamera. Selvsagt passer veskene også utmerket til alle de øvrige actionkameraene som har samme formfaktor.

”De nye veskene er designet for de mest populære kameraene på markedet”, sier Hans Venshøj Poulsen, Nordic Product Manager hos Focus Nordic.”Dashpoint-serien gir en optimal beskyttelse, selv under de mest krevende forhold, samtidig som de er meget brukervennlige." 

Utsiden av veskene er laget som et skall av lette kompositt-materialer, noe som gir en meget god beskyttelse under transport. Innsiden er mykt fóret og leveres med en regulerbar innredning som ikke riper utstyret. Veskene er designet slik at de kan stables oppå hverandre for oppbevaring, eller plasseres i en større fotosekk for transport.

Dashpoint AVC-veskene finnes i svart og blå.

Dashpoint AVC 1

Passer f.eks. til ett actionkamera, UV-hus og tilbehør. 

Dashpoint AVC 2

Passer f.eks. til to actionkamera, 2 UV-hus og tilbehør. 

Pris og tilgjengelighet

Dashpoint AVC-modellene leveres i løpet av mai måned og vil koste: 

Powered by Labrador CMS