Epson EB-5-serie

Pressemelding fra Epson 22. januar 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Epsons første interaktive projektor med funksjonalitet for fingerberøring

På BETT UK i dag lanserte Epson sin nye serie med projektorer for forretnings- og undervisningsbruk med ekstra kort projeksjonsavstand. Serien inneholder det første interaktive produkt med funksjonalitet for fingerberøring. Med EB-595Wi kan brukere samhandle med det projiserte bildet bare ved hjelp av fingrene. Dermed får lærere og studenter direkte kontroll, noe som gjør undervisning og forelesninger mer engasjerende enn noen gang før – akkurat det man kan forvente av verdens ledende produsent av interaktive projektorer. EB-5-serien vil være tilgjengelig fra mai 2014 og har en veiledende pris fra kr. 10.690 eks. mva.

Med EB-595Wi kan lærere, forelesere og studenter bruke opptil seks fingerberøringspunkter eller én av enhetens to interaktive penner til å notere direkte på det projiserte bildet. Dette gjør det enklere enn noensinne å skrive notater, tegne diagrammer eller illustrere i videoer. Det er enkelt å bruke kontrollene på skjermen til å skifte lysbilder, velge innganger eller til og med lagre en illustrasjon, alt sammen kun ved fingerberøring. Den ekstra korte projeksjonsavstanden gjør det mulig for brukere å samarbeide med presentasjonene direkte samtidig som skygger og gjenskinn minimeres.

-Fingerberøring handler om umiddelbar interaktivitet ved hjelp av naturlige gester og uten læringskurve. Lærere vil oppdage at fingerberøring er utrolig nyttig for raskt å understreke et poeng eller gjøre ekstra notater tilgjengelig i timene. Det avgjørende er at man ikke må finne en interaktiv penn først, og studentene kan gå rett inn på det projiserte bildet for å bidra. Det fine med dette produktet er imidlertid at du fortsatt kan bruke de to interaktive pennene hvis du foretrekker å gjøre det, sier Solfrid Dyrrdal Liland, markedssjef i Epson Norge.

De to nye interaktive pennene er blitt enda mer responsive og enkle å bruke med en forbedret, lett design. Dermed kan lærere og studenter å skrive på skjermen samtidig med separate attributter, slik at fellesoppgaver glir lettere. Den unike designen til EB-595Wi betyr at det er mulig å skrive, tegne og kommentere helt ut til hjørnene av skjermen. Med driver-fri installasjon og automatisk kalibrering er det lett å komme i gang. Tavlemodusen for notering uten bruk av PC betyr at lærerne ikke engang trenger å starte opp sine PC-er.

Inngår i en ny serie

EB-595Wi er en del av den nye EB-5-projektorserien med ekstra kort projeksjonsavstand med både interaktive og ikke-interaktive modeller, WXGA- og XGA-oppløsning, og en forbedret lysstyrke på opptil 3300 lumen sammenlignet med den forrige serien. Alle modellene drar nytte av Epsons 3LCD-teknologi, som sikrer kvalitetsbilder med en lysstyrke som er like høy for hvitt og farget lys, og skarpe bilder med livaktige farger selv i dagslys samt tre ganger sterkere farger enn konkurrerende projektorer . Disse modellene har en lang lampelevetid takket være en økonomimodusinnstilling, dynamisk lampekontroll og automatisk justering av lysstyrke. Doble VGA- og doble HDMI-innganger gir omfattende tilkoblingsmuligheter.

Alle projektorene i EB-5-serien har trådløs funksjonalitet, noe som gjør det enkelt å dele innhold fra en rekke ulike smartenheter ved hjelp av iProjection-appen . Med "moderator"-funksjonen kan lærere og studenter dele innhold samtidig. Lærerne har full kontroll fordi de kan velge når studentenes innhold skal vises – ideelt for samarbeid i en undervisnings- eller opplæringssituasjon.

Epson EB-570, EB-575W, EB-575Wi, EB-580, EB-585W, EB-585Wi og EB-595Wi er tilgjengelige fra mai til veiledende utsalgspriser på henholdsvis kr. 10 690, kr 11 490, kr 15 390, kr 11 490, kr 12 290, kr 15 990 og kr 17 990 eks. mva.

Powered by Labrador CMS