Epson EB-G6900WU og EB-G6800

Pressemelding 30. januar 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Epsons nye projektorer for fast installasjon er fulle av innovative funksjoner

Epson, verdensledende i projektormarkedet, lanserer to nye projektorer for fast installasjon. De gir lyssterke bilder, er fulle av innovative funksjoner og er ideelle for utleiemarkedet og digital skilting. Epson EB-G6900WU og EB-G6800 har høye lumen-målinger og en HDBaseT-inngang, og kan projisere inn i hjørner og på kurvede overflater. Modellene er også kompatible med Epson EB-G5 series-linsene – ideelt for selskaper som vil oppgradere installasjonsprojektorene.

Epson EB-G6900WU har en WUXGA-skjermoppløsning mens EB-G6800 projiserer bilder med en XGA-skjermoppløsning. Modellene inkluderer HDBaseT, en avansert teknologi for overføring av fem signaler, inkludert ukomprimert HD-video, video, strøm og kontroll, med lave kostnader over avstander på opptil 100 m ved hjelp av en standard cat5/6-kabel.

Bilder som rettes mot en kurvet overflate eller hjørnet i et rom, blir automatisk justert slik at bildet ikke blir forvrengt. I tillegg kan projektoren roteres vertikalt 360 grader slik at brukeren enkelt kan flytte visningen rundt i rommet etter behov.

Projektorene leveres med alle de vanlige høykvalitetsfunksjonene som kundene har blitt vant med fra Epson. Detaljerte farger blir gjengitt med stor realisme ved hjelp av Epsons 3LCD-teknologi mens projiseringer kan vises under en rekke lysforhold siden lysstyrken for hvitt og farget lys er like.

Begge modellene er enkle å installere på grunn av en rekke brukervennlige installasjonsfunksjoner, som pikseljustering og ensartede farger. Disse funksjonene gjør at brukerne kan konsentrere seg om innholdet i presentasjonene i stedet for å justere skjerminnstillingene når projektoren er installert.

George Sebastian, seniorproduktsjef i Epson Europe, sier: “Begge disse profesjonelle projektorene for fast installasjon er ideelle for utleiemarkedet takket være de lyssterke og klare projiseringene og de innovative funksjonene de leveres med. Edge Blending betyr for eksempel at et stort bredformatbilde projiseres fra flere projektorer som arbeider sømløst sammen."

George legger til: “HDBaseT har et stort potensiale for integratorer, og Epson er blant de første tilpasserne i projektormarkedet. Ved å tilby et dedikert tilkoblingsgrensesnitt som inkluderer video, data og strøm over Ethernet som bruker en standard nettkabel, blir installasjonen mindre komplisert, raskere og billigere.”

Epson EB-G6900WU og EB-G6800 er tilgjengelig fra juni 2013.  Info om anbefalte utsalgspriser blir sendt ut straks priser foreligger.

Powered by Labrador CMS