Epson EB-S03, EB-X03 og EB-W03

Pressemelding fra Epson 14. januar 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

La lyset stå på!

Nye projektorer med like høy lysstyrke for hvitt og farget lys gir opptil tre ganger skarpere farger – selv i fullt dagslys.

Epson, verdens ledende projektorprodusent, lanserer oppgraderinger av de grunnleggende modellene av  kostnadseffektive 3LCD-projektorer tiltenkt små kontorer eller hjemmekontorer. EB-S03, EB-X03 og EB-W03 har flere nye funksjoner, inkludert Wi-Fi-kompatibilitet, og gir deg mye for pengene.

Denne serien har økt lysstyrke og nye funksjoner, Colour Universal-design, HDMI-inngang, A/V mute-funksjon og horisontal keystonekorrigering. Like høy lysstyrke for hvitt og farget lys gir opptil tre ganger skarpere farger . Det betyr at du ikke trenger å stenge persiennene, selv i dagslys. De er brukervennlige og har forbedret kontrastforhold på 10 000:1, som gir skarpe, klare bilder.

Solfrid Dyrrdal Liland, markedssjef hos Epson Norge, sier: “Vi har lyttet til hva hjemmekontorkundene selv ønsker, og sørget for at alle projektorene kan kobles til et trådløst nettverk, slik at det er enkelt å dele innhold – det får du ikke ofte med de enkleste modellene.”

Epson har tatt hensyn til den økende trenden med å dele informasjon fra smartenheter, bærbare PC-er og nettbrett, og gjort slik at projektorene fungerer med iProjection-appen for iOS- og Android-enheter. Det gjør at informasjon enkelt kan deles fra disse enhetene via projektoren. For mer informasjon om iProjection, se www.epson.eu/iprojection.

Miljøvennlige funksjoner

For å redusere miljøpåvirkningen og spare penger over tid har serien en ny miljøfane på menyskjermen, hvor man kan stille inn og vise alle miljøfunksjoner på ett sted.

Den automatiske dimmefunksjonen for pæren justerer lysstyrken til pæren etter lysstyrken i bildet som vises. Dette gir redusert strømforbruk, og strømregningen og miljøpåvirkningen blir tilsvarende lavere, i tillegg til at kontrastforholdet forbedres. Med A/V mute-funksjon og hvilemodus kan projektoren være påslått, men stå med ekstremt lav lysstyrke, slik at strømforbruket til pæren reduseres med 70 %.

Brukervennlig

Med HDMI-inngang er det enkelt å spille av lyd og bilder i HD, enten projektoren brukes i arbeidssituasjoner, i utdanningsinstitusjoner eller til underholdning.

Med Epsons unike horisontale keystoneforskyvning og automatiske vertikale keystonekorrigering får man alltid et kvadratisk bilde, og kan være fleksibel med hensyn til plassering av projektoren.

Når projektoren så er vel plassert gjør Epsons Colour Universal-design det mulig for fargeblinde brukere å se og betjene kontrollpanelet. LED-fargene og tydelige, intuitive menyikoner på projektorens kontrollpanel gjør at betjeningen er enkel for alle brukere.

EB-S03, EB-X03 og EB-W03 er tilgjengelige fra nå, og med anbefalt utsalgspris eks. mva. på henholdsvis kr. 2263,-, 2748,- og 3100,-.

Powered by Labrador CMS