Epson EB-W28

Pressemelding fra Epson 1. september 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Epson lanserer den første portable projektoren med QR-kodetilkobling

Skann en QR-kode og del innholdet på en smartenhet ved hjelp av den banebrytende nye iProjection-funksjonen

Epson har lansert den første portable projektoren for bedrifter med QR-kodetilkobling. EB-W28 er konstruert for å gjøre samarbeid og deling av innhold fra smartenheter enkelt og raskt. Den portable 3LCD-projektorens banebrytende QR-kodefunksjon er en del av Epsons arbeid for å gi deg verdens beste interaktive projektoropplevelser.

- iProjection QR-kodetilkoblingen gjør det enkelt for alle med en smarttelefon eller et nettbrett å koble seg til EB-W28. Når Epson iProjection-appen har blitt lastet ned til en smartenhet, er det bare å skanne en QR-kode som blir projisert av EB-W28. Det har aldri vært enklere å ta det du ser på en smartenhet og dele det med et større publikum, sier markedssjef Solfrid Dyrrdal Liland i Epson Norge

QR-kodetilkoblingen er bare en av funksjonene som øker valgfriheten, fleksibiliteten og gjør det enkelt å koble til EB-W28. HDMI-inngangen er MHL-klar, som gjør tilkobling med lyd og video fra smartenheter mulig via en kabel. Denne nye modellen er konstruert for å gi høy bildekvalitet og fleksibel plassering i rommet ved hjelp av keystonekorrigering og optisk zoom.

Skjermdelingsfunksjonalitet gjør det enkelt å foreta sammenligner i møter, og firmware-oppdateringen og OSD (On Screen Display)-menykopifunksjoner betyr mindre nedetid og enklere installasjon av flere projektorer. Med WXGA-oppløsning, et kontrastforhold på 10.000:1 og en lysstyrke på 3000 lumen bruker EB-W28 Epsons 3LCD-teknologi til å garantere like høy lysstyrke for farget og hvitt lys, og inntil tre ganger så lyssterke farger som ledende konkurrenter.

EB-W28 er først og fremst konstruert for bruk i små forretningslokaler og små kontorer. Den er lett nok til å kunne flyttes enkelt og raskt mellom møterommene. Epson Network Projection (for deling av tilpassede innstillinger på tvers av flere projektorer) og Multi-PC Projection-programvare er inkludert, det siste gir muligheten for "moderator-kontroll" og opptil 50 brukere kan dele innhold.

EB-W28 kommer i salg i september og koster kr. 4033,- eks. mva.

Powered by Labrador CMS