Epson EH-LS10000

Pressemelding fra Epson 10. februar 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Epsons første laserprojektorer gir den ultimate hjemmekinokvaliteten

4K-teknologi og absolutt svart fra verdens ledende produsent av projektorer i over ti år.

EH-LS10000 er Epsons første laserprojektor og utviklet for hjemmekinoentusiaster som ønsker det ypperste innen bildekvalitet og projektorteknologi. Den er også Epsons første med 4K Enhancement-teknologi, og en dobbel laserlyskilde gir det største fargeområdet hittil og absolutt svart. Den kan også skilte med reflektiv 3LCD-teknologi og 1080p Full HD.

I 2015 har den allerede vunnet prisen for årets videoprodukt ved prisutdelingen "Mark of Excellence Awards" arrangert ved CES av Consumer Electronics Association's TechHome Division.

 - Den nye laserprojektoren er Epsons første hjemmekinoprodukt som bruker denne kraftige teknologien, og EH-LS10000 er vår første projektor med 4K Enhancement-teknologi for digital oppskalering av full HD-innhold i 1080p. Det gir bedre tekstur og oppløsning for innholdet på skjermen, slik at brukerne kan oppleve 4K-effekten med jevne og klare kvalitetsbilder. Vår nye reflektive 3LCD-teknologi gir høye kontrastforhold, stor blenderåpning for jevne bilder og hurtig bevegelsesrespons for skarpe bilder i raske scener, sier markedssjef Solfrid Dyrrdal Liland i Epson Norge.

Laserteknologien forbedrer ikke bare bildekvaliteten, men betyr også at 3D-modellen har en lyskilde med en levetid på 30 000 timer i økonomimodus. Dette reduserer behovet for vedlikehold. Teknologien gjør også at oppstartstiden reduseres, slik at bildet er klart til projisering etter bare 20 sekunder.

EH-LS10000 har like høy lysstyrke for hvitt og farget lys, noe som gir livaktige farger og drivfrekvensen på 480 Hz sørger for skarpe 3D-bilder. Andre funksjoner er ISF-kalibrering, bedre detaljgjengivelse, bildeinterpolering, konvertering fra 2D til 3D og dybdekontroll.

Et bredt linseforskyvningsområde, motordrevet zoomlinse og minne for forhåndsinnstilte linseposisjoner for flere sideforhold gjør det enkelt å posisjonere projektoren. EH-LS10000 er nesten helt stillegående med lite viftestøy, og den smekre designen, inkludert en stilig lukker og et skjult kontrollpanel, gjør at projektoren passer inn i ethvert hjemmekinoanlegg.

EH-LS10000 kommer i salg 1. april med en anbefalt utsalgspris på kr. 64.995 inkl. mva.

Nøkkelfunksjoner:

    Ny dobbel laserlyskilde

    Reflektiv 3LCD-teknologi (0,74 R-HTPS-enheter)

    Epsons største fargeområde (et komplett sRGB-fargeområde kan oppnås også i Dynamic-modus. Ved bruk av kinofilteret er det mulig å oppnå DCI- og Adobe RGB-fargeområder)

    Superoppløsning og bedre detaljgjengivelse

    4K-teknologi

    Støtter full HD med 1080p og 3D

    Skarpt 1 500 lm-bilde og levende farger med like høy lysstyrke for hvitt og farget lys

    Absolutt svart

    Motordrevet linseforskyvning på +/-90 % vertikalt og +/-40 % horisontalt samt linsezoom på 2,1x

    Hurtig bevegelsesrespons for skarpe bilder i raske scener

    Høyt blenderåpningsforhold for jevn tekstur og mindre "myggnetting"-effekt

    Skarp 3D-modus takket være drivfrekvensen på 480 Hz, uten krysstale i og med bruk av laser

    Alle bildeforbedringsfunksjonene fra Epsons eksisterende utvalg, inkludert ISF-kalibrering og bildeinterpolering

    Laserlyskilde med lang levetid, opptil 30 000 timer

    "Øyeblikkelig på/av"-teknologi for oppstart og projisering på 20 sekunder

    Minne for linseposisjon (opptil 10 innstillinger)

    Lav viftestøy (19 dB øko / 28 dB standard)

    Nettverksfunksjon som sender feilrapporter til en forhåndsdefinert e-postadresse

    Diskré design med en stilig lukker og skjult grensesnitt og kontrollpanel, konvertering fra 2D til 3D og 3D-dybdekontroll

    3 års garanti på alle deler

Powered by Labrador CMS