Epson EH-TW490

Pressemelding fra Epson 2. september 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Epsons mestselgende projektor blir enda bedre

Med EH-TW490, den nye generasjonen av HD-klare projektorer, bygger Epson videre på suksessen til den mestselgende hjemmekinoprojektoren EH-TW480. Denne hjemmekinoprojektoren med 720p leveres med alle funksjonene som gjorde forgjengeren så populær, og den er i tillegg den eneste modellen i sin klasse som har både vertikal og horisontal korrigering på opptil 30 grader samt tre års (2000 timer) lampegaranti.

Uansett hvilken vinkel projektoren har, er det enkelt å justere bildet med keystonekorrigering. Med slank design og lav vekt kan denne portable HD-klare projektoren plasseres nesten hvor som helst. Den er perfekt hvis du vil spille videospill, se på filmer eller oppleve idrettsbegivenheter i forskjellige rom – eller du kan ta den med på besøk til en venn.

Brukere kan se på lyse bilder med livaktige farger uten å måtte sitte i mørket, takket være Epsons 3LCD-teknologi og like høy lysstyrke for hvitt som for farget lys (3000 lumen). Kontrastforholdet på 12 000:1 betyr at veldig mørke, skyggefulle filmscener og actionfylte sportssekvenser ser mye klarere og mindre utvasket ut.

- Denne HD-klare projektoren forvandler videospill, filmer og sport til storskjermbegivenheter med bilder i kinokvalitet. Du får enklere oppsett og lengre lampegaranti enn hos konkurrentene våre, noe som gjør at du kan slappe av og konsentrere deg om det som skjer i bildet i stedet for det som skjer med projektoren, sier Solfrid Dyrrdal Liland, markedssjef i Epson Norge.

EH-TW490 kommer i salg i oktober og har en anbefalt utsalgspris på kroner 4995 inkl. mva.