Epson EH-TW5200

Pressemelding fra Epson 2. september 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Epson lanserer dedikert spillprojektor

Verdens ledende projektorprodusent  lanserer en ny dedikert videospillprojektor, EH-TW5200. Den har ny hurtigmodus for svært lav forsinkelsestid (lag), i tillegg til høyt kontrastforhold samt ny MHL-tilkobling for avspilling av innhold fra smarttelefoner eller nettbrett.

EH-TW5200 skaper lyssterk 2D- og 3D-spillgrafikk i full HD, og er ideell for spillere som vil investere i en storskjerm for å få mest mulig ut av spillkonsollen.

Ved å bytte til hurtigmodus kan brukere få en ubegrenset opplevelse av fartsfylte videospill uten forsinkelse, noe som er viktig for flerspillerturneringer og skytespill (FPS) der det kreves lynrask reaksjonstid. Det høye kontrastforholdet på 15 000:1 betyr at både veldig mørke, skyggefulle filmsekvenser og selve spillgrafikken ser skarp og klar ut, og ikke blir utvasket. Og takket være Epsons 3LCD-teknologi og like høy lysstyrke for hvitt som for farget lys (2000 lumen), kan brukerne nyte spill uten å måtte sitte i mørket.

EH-TW5200 er også en av Epsons første spillprojektorer som gjør at brukere kan spille av innhold – blant annet bilder, videoer og musikk – direkte fra smarttelefoner eller nettbrett, takket være MHL-inngangen.

- Projektoren er utviklet for å gi et løft fra en tradisjonell flatskjerm-TV. Den gir brukeren større, lysere og bedre spillopplevelser. Projektoren har ikke bare 2D- og 3D-projisering i full HD og en rekke andre funksjoner som gjør spillopplevelsen bedre. Den kan også tilpasses til mange ulike miljøer. Med en skjermstørrelse som enkelt kan variere mellom 30 og 300 tommer samt keystonekorrigering for justering av bildet uansett hvilken vinkel projektoren har, er det ikke avgjørende at du har tilgang til et stort, åpent område for å kunne projisere innhold med høy oppløsning, sier Solfrid Dyrrdal Liland, markedssjef i Epson Norge.

EH-TW5200 er kompatibel med Epsons 3D-briller, som har aktiv lukker, benytter radiobølgekommunikasjon (RF) og lades opp via USB.  Disse selges separat for kroner 641 (anbefalt utsalgspris inkl. mva). Med radiobølgekommunikasjon (RF) kan disse lette 3D-brillene brukes i en avstand på opptil ti meter fra projektoren.

EH-TW5200 kommer i salg i oktober, til en anbefalt utsalgspris på kroner 7995 inkl. mva.

Powered by Labrador CMS