Eye-Fi Mobi

Pressemelding fra Focus Nordic 16. april 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Eye-Fi Mobi trådløse minnekort: fotografering i høy kvalitet med mobile muligheter

Eye-Fi, markedslederen når det gjelder trådløse SD-kort, introduserer Eye-Fi Mobi, et WiFi SD-kort som gir oppkoblingsmuligheter for vanlige kameraer uten innebygget Wifi/NFC. Bilder og video kan nå overføres raskt, enkelt og trådløst til en smartphone eller et nettbrett, og gjør dem umiddelbart tilgjengelige for sosiale medier og e-post.

Mange bruker sin smartphone for fotografering på grunn av muligheten til å dele bildene sine direkte, men som alle vet innebærer det store begrensninger når det gjelder bildekvalitet, zoom m.m. F.o.m nå er det like enkelt å bruke det ordentlige kameraet med høy kvalitet på både bilder og video, og dele dem direkte. Man benytter bare et Eye-Fi Mobi minnekort isteden for et tradisjonelt standard SD-kort, for å overføre bilder og video direkte til iOS eller Android™-enheter.

"Med Eye-Fi Mobi har du en løsning for å dele dine beste bilder og video ved alle tilfeller uten å behøve å ta med en Laptop,”sier Niels van der Valk, VP of EMEA Sales & Marketing hos Eye-Fi.“Du kan enkelt dele dine bilder og video med en smartphone eller et nettbrett. Dessuten gjør det at man alltid har en backup på bildene sine”.

Eye-Fi Mobi’s nøkkelfunksjoner: 

Rune Reiersen, Markedssjef hos Focus Nordic Norway as sier;”Vi er meget glade for å utvide vår produktportefølge med Eye-Fi. Produktene har høy kvalitet og er enkle å bruke. De passer perfekt i vårt sortiment”.

Pris og tilgjengelighet

Eye-Fi minnekort finnes for omgående levering og koster:

Powered by Labrador CMS