Eyefi Mobi Pro

Pressemelding fra Focus Nordic 12. mars 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Eyefi lanserer sitt mest avanserte minnekort noensinne

Nye Eyefi Mobi Pro er et avansert trådløst minnekort med en mengde nye muligheter, som f.eks. direkte overføring av RAW-filer til pc, automatisk kategorisering av bilder, og en integrert skytjeneste.

”Eyefi Mobi Pro er en videreutvikling av Eyefis tidligere produkter, og takket være erfaringer fra disse har dette produktet blitt mulig”, sier Matt DiMara, VD hos Eyefi, ”Ved å legge til overføring også for RAW-format, blir dette et viktig verktøy for profesjonelle fotografer, likevel kommer alle til å ha glede av den nye automatiske kategoriseringen av bilder”.

Raskt og enkelt å komme i gang

Det er en lek å komme i gang med Eyefi-kortet og skytjenesten, Eyefi Cloud. Hvert kort har programvare for mobile enheter og pc forhåndsinstallert.

Valgfri overføring

Fotografen kan enkelt kontrollere hvilke bilder som skal overføres til mobile enheter, eller til pc, og hvilke som skal deles eller synkroniseres.

Trådløs overføring av RAW & JPEG-filer

Rask trådløs overføring av både RAW & JPEG-filer gir brukeren stor fleksibilitet når det gjelder arbeidsflyt. Man kan f.eks. sende en JPEG-fil til mobiltelefonen for en rask forhåndsgranskning og for deling på sosiale medier. RAW-filer kan sendes direkte til pc for videre bearbeiding i egnet RAW-redigeringsprogram.

Fungerer med eller uten WiFi-nettverk

Den trådløse overføringen fungerer hjemme eller i studio med tilgjengelig trådløst nettverk, men også ute i feltet uten nettverk. Mobi Pro skaper da sin egen WiFi ”hotspot”, noe som gjør overføring mulig.

Integrert skytjeneste

Ett års gratis bruk av Eyefi Cloud er inkludert ved kjøp av Mobi Pro, og sammen med lanseringen av det nye kortet utvides også antallet funksjoner i både skytjenesten og apper, med bl.a.:

    Umiddelbar bildesammenligning.Avansert visualiserings-verktøy lar fotografen raskt sammenligne bilder og de data som er brukt, som: lukkertid, blenderinnstillinger, Exif-data.

    Bilder i lommen. Eyefis mobil-app fungerer sammen med Eyefi Cloud på en smart måte slik at originaloppløsningen beholdes på alle bilder, men at de samtidig optimaliseres for den enheten de skal vises på. Takket være dette kan en fotograf velge å ha med seg hele bildebiblioteket sitt på ulike enheter uten å ta opp mer plass enn nødvendig.

    Smart kategorisering. Eyefi Cloud bruker en avansert analyse-software for å automatisk kategorisere bilder. Dette gir en svært forenklet søkeprosess når det rette bildet skal finnes. Foruten at felles attributter som de som er lagret i Exif-filen er søkbare, så kan det også søkes på et antall andre kriterier, helt automatisk. Analyse-programvaren kjenner f.eks. igjen om bildet er tatt innendørs eller ute, hvis det forestiller et visst motiv.

Pris og levering

Eyefi Mobi Pro kommer for levering i løpet av noen uker og vil koste:

    Eyefi Mobi Pro 32 GB WiFi SDHC Ca.pris: kr 899,- inkl. mva.

Powered by Labrador CMS