Logitech TV Cam HD

Pressemelding fra Logitech 3. august 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Logitech bringer venner og familie til stuen din

Logitech TV Cam HD overbringer Skype videosamtaler til din HDTV

Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) og Skype annonserte i dag det nye Logitech® TV Cam HD, et høydefinisjons TV-kamera som fungerer sammen med Skype ™ på en HDTV med HDMI ®-inngang. Kameraet gjør det enklere enn noensinne å dele hverdagslige øyeblikk gjennom HD Skype-videosamtaler fra din egen stue.

Med innebygd Skype og ved hjelp av Wi-Fi ® eller Ethernet-tilkobling til din HDTV, er ingen ekstra programvare eller datamaskin nødvendig, noe som gjør at både installasjon og bruk foregår raskt og enkelt. Ved hjelp av en enkel, samlet fjernkontroll, lar Logitech TV Cam HD deg ringe alle som bruker Skype, enten de er tilgjengelig via sin smarttelefon, nettbrett, HDTV eller datamaskin. Det er bare å logge på Skype med din eksisterende Skype-konto, eller opprette en ny konto på din HDTV, og du er et par klikk unna å kunne ta et Skype-videoanrop fra sofakroken din. Du kan også bruke Skype på Logitech TV Cam HD til å ringe fasttelefon eller mobilnummer ved å bruke Skype Credit eller ringe via et abonnement. Logitech TV Cam HD er i tillegg Skype-sertifisert ™, slik at du får en best mulig Skype-opplevelse.

– Kommunikasjonsmulighetene er store når videosamtaler flyttes til TVen i stua: det mest populære og komfortable rommet i huset, sier Joerg Tewes, vice president of Logitech’s digital home business group.

– På grunn av størrelsen på TV-skjermer og kvaliteten på video, bringer nye Logitech TV Cam HD med Skype et helt nytt sosialt element til stuen. Det føles som din familie og dine venner er der sammen med deg. Det er en transformerende opplevelse, mener Tewes.

– Vår oppgave er å gjøre Skype til en del av forbrukernes daglige rutine ved å sikre at det er tilgjengelig for alle, når som helst og fra hvor som helst, sier Bob Rosin, head of business development for Skype.  – Logitech TV Cam HD er rimelig og enkel å bruke for hele familien, og lar deg dele hverdagslige øyeblikk gjennom Skype med andre fra fjern og nær - rett fra stua."

Logitech TV Cam HD er lett å sette opp og fungerer med alle HDTVer med en HDMI-inngang. Kameraet tilbyr også en vidvinkel linse utviklet i samarbeid med den tyske optikkspesialisten Carl Zeiss. Denne gjør at hele familien får plass i en videosamtale, så alle fra besteforeldre til barnebarn kan være med. Takket være Logitech Fluid CrystalTM Teknologi og Carl Zeiss ®-optikk, vil du oppleve krystallklar lyd og skarpe, rike videobilder - også i dårlige lysforhold.

Logitech TV Cam HD har innebygd ringetone, slik at du vet når noen ringer - uansett om TVen er på eller av - og den tilegnede strømforsyningen bidrar til å sikre at kameraet alltid er klart for en samtale. Logitech TV Cam HD har fire mikrofoner som reduserer støy og ekko for forbedret lydkvalitet.

Pris og Tilgjengelighet

Logitech TV Cam HD er tilgjengelig i Norge fra midten av august, til en salgspris på 1599 NOK.

For mer informasjon se www.logitech.com eller besøk Logitech’s blogg.

Powered by Labrador CMS