Get alt-i-ett boks

Pressemelding fra Get 18. juni 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

En boks mindre i norske hjem.

Superbredbånd, telefoni og trådløst nett i én og samme boks

Get lanserer i dag en ny ruter som fjerner behovet for to bokser når man vil ha Superbredbånd eller bredbåndstelefoni i hjemmet. Den nye boksen kobles rett i kabel-TV-kontakten, og gir trådløst Superbredbånd i hele huset.

Get jobber hver dag for å gjøre TV- og bredbåndshverdagen enklere for folk flest. Dagens lansering av en «alt-i-ett» boks er siste eksempelet på dette når Get nå har integrert et kraftig modem og en trådløs ruter i en og samme boks.

  - Mange av våre kunder vil glede seg over å få halvert antallet bokser og kabler som trengs for å få Superbredbånd trådløst i hele huset. Det gjør det enklere å plassere utstyret på en god måte når det bare er en boks å ta hensyn til, sier Øyvind Husby, direktør for samfunnskontakt hos Get.

Ruteren er ferdig konfigurert for Gets kunder og kan levere 400 Mbps bredbånd. Raskeste produktet fra Get i dag er 200 Mbps, men lanseringen av dagens «alt-i-et» modem bærer bud om at kunder kan vente seg enda raskere hastigheter i fremtiden. Ruteren har også integrert foreldrekontroll, slik at kundene kan legge inn egne tilgangsregler for barnas nettutstyr.

 Spesifikasjoner:

ED 3.0 modem (Max 400 Mbps)    

Gigabit svitsj (4 porter)    

2 VoIP porter    

Trådløst N standard (300 Mbps) med innebygde antenner    

Ferdig konfigurert fra Get    

Foreldrekontroll hvor man kan sette restriksjoner på tid og innhold for hver enkelt trådløs enhet tilkoblet hjemme-nettet

Powered by Labrador CMS