Panasonic LF8- og LF80

Pressemelding fra Panasonic 13. november 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Øker påliteligheten med ny skjerm-serie

Panasonic har introdusert en serie profesjonelle skjermer utstyrt med nye egenskaper som øker påliteligheten for digitale skilt.

Allerede denne måneden er de profesjonelle LF8- og LF80-seriene tilgjengelige. Skjermene kan driftes 24/7, har høy lysstyrke, 700-cd/ m2 (LF80) og 500-cd/ m2 (LF8) og leveres i størrelsene 42’’, 49’’ og 55’’.

Den nye serien erstatter LF6- og LF60-serien. De oppdaterte seriene har et failover og failback-system som gjør at skjermen umiddelbart kobler over til en alternativ inngang om det primære signalet avbrytes. Panasonic har også lagt til en USB mediaplayer, USB for STB power supply og en USB kloningsfunksjon.

LF80 er kompatibel med DIGITAL LINK som gir mulighet til å koble video, audio og kontrollsignaler opp til 100m med en enkel LAN-kabel.

For mer informasjon om LF8/LF80-serien og andre Panasonic Visual System-løsninger, vennligst besøk: http://business.panasonic.co.uk/visual-system/

Powered by Labrador CMS