Nokia Lumia Windows Phone 8.1

Pressemelding fra Nokia 2. april 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nokia lanserer tre Lumia-smarttelefoner tilpasset nye Windows Phone 8.1

På Microsofts Build 2014 i San Francisco lanserer Nokia de nyeste tilskuddene til Lumia-familien. Først ut er lavpristelefonene Nokia Lumia 630 og Nokia Lumia 635, etterfulgt av toppmodellen Nokia Lumia 930.

Samtidig lanseres Windows Phone 8.1 på alle Lumia-modellene som i dag har Windows Phone 8. Dette skjer gjennom "over-the-air"-oppdateringen Lumia Cyan som blir tilgjengelig i løpet av sommeren. Nokia Lumia 630 er først ute på det norske markedet, og er forventet allerede i Q2, med en veiledende pris på kr 1295 inkl. mva.

Oppsummering av nyhetene:

Windows Phone 8.1 introduserer en rekke nye og spennende tjenester, blant annet for bedriftsmarkedet.

─ dag kombinerer vi det beste av Lumia og det beste av Microsoft i tre fantastiske telefoner basert på Windows Phone 8.1. Kombinert med de nye funksjonene fra Microsoft tilbyr Nokia en enestående bildeopplevelse, fantastisk design og bedre bedriftstelefoner, sier Stephen Elop, administrerende direktør i Nokia Devices & Services.

─i er også glade for å tilby forbedringer i Windows Phone 8.1, til alle Lumia-telefonene med Windows Phone 8 som folk i dag allerede har og verdsetter. Det betyr at alle forbrukere kan dra nytte av nyhetene i det mest innovative operativsystemet, Windows Phone, sier Stephen Elop.

Kom tettere innpå alt du verdsetter med WP 8.1 med Lumia

I løpet av sommeren blir Windows Phone 8.1, kombinert med eksklusive Lumia-opplevelser, tilgjengelig for alle som har en Lumia med WP8. Dette skjer gjennom over-the-air oppdateringen kalt Lumia Cyan. Windows Phone 8.1 introduserer for eksempel mer detaljerte levende fliser, Action Centre for raskere tilgang til viktige varsler, raskere innmating med Word Flow, og en personlig og proaktiv stemmestyrt assistent ved navn Cortana. Sistnevnte blir i første omgang tilgjengelig i det amerikanske markedet. I tillegg lanserer en bedriftspakke til Windows Phone 8.1 som gjør nye og eksisterende Lumia-telefoner til enda bedre bedriftstelefoner.

I oppdateringen inngår nye og unike opplevelser for Lumia-familien som bygger videre på Nokias lederskap innen mobilfoto. Dette inkluderer forbedringer til bildebiblioteket og Creative Studio, og en ny og forbedret Nokia Storyteller-app for å dele erfaringer i form av en lysbilde-videoserie i sosiale medier.

Nye Lumia-telefoner kombinerer det beste av Microsoft og Lumia

Nokia Lumia 930 er premiumtelefonen som uttrykker Windows Phone 8.1 og inneholder blant annet:

Nokia Lumia 630 og 635 tilbyr en Windows Phone 8.1-opplevelse til en lav pris, men helt uten kompromisser. Eksempler på spesifikasjoner:

Lumia 630 med enkelt simkort er først ute på det norske markedet, med estimert salgsstart i andre kvartal. Nokia Lumia 630 vil ha en veiledende pris på kr 1295,- inkl. mva. Nokia Lumia 635 kommer til utvalgte markedet i juli. Mer informasjon om norsk pris og salgsstart kommer nærmere lansering.

Powered by Labrador CMS