Samsung 7-serie

Pressemelding fra Samsung 30. august 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Alt-i-ett-PC i 7-serien:

Underholdningsmonster med stil

Under IFA presenterer Samsung sin nye rekke alt-i-ett-PC-er med Windows 8. Og som navnet tilsier, finnes virkelig alt bak den 27” store skjermen: Innebygget TV-mottaker, støtte for tidsinnstilt opptak og en Blu-ray-spiller. Sammen med den ekstremt høyoppløselige PLS berøringsskjermen på 2560 x 1440 punkter og Windows 8 har Samsung rett og slett skapt et underholdningsmonster. Likevel, med trådløst tastatur og mus og samme stativ som Samsungs Smart TV i 8-serien, tar PC-en ikke mye unødig plass.

Samsungs vidvinkelteknologi gjør at hele familien kan samles rundt PC-en og få en god seeropplevelse, enten det er for å gjenoppleve sommerens høyoppløselige feriebilder eller se en film. Den perfekte synsvinkelen finner du også lettere ved at skjermen kan tippes 20 grader.

Med bevegelsesstyring kan du justere volum, bruke musen eller spille tilpassede spill uten å forlate sofaen. Windows 8 gjør PC-en kompatibel med Samsungs nye økosystem ATiV som gir samme brukeropplevelse og innhold uansett enhet. Alt-i-ett-PC-en kommer også i et mindre format med 23,6” skjerm og 250nit.

7-serien kommer i butikk i november med en anbefalt utsalgspris fra 16 500 kroner.

Powered by Labrador CMS