Samsung ATiV S

Pressemelding fra Samsung 29. august 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Basert på Windows 8:

Samsung skaper eget økosystem med ATiV

For første gang kan du ha nøyaktig den samme brukeropplevelsen på en smarttelefon, et nettbrett og Smart PC. Med det nye konseptet ATiV har Samsung skapt et komplett system som har det samme grensesnittet og ditt eget innhold uansett hvilken enhet du bruker. 

Når du slår av en enhet og slår på en annen har du akkurat det samme innholdet tilgjengelig. ATiV-produktene bygger på det touchbaserte operativsystemet Windows 8, og med fleksibilitet og bevegelighet fungerer ATiV like bra hjemme som på kontoret eller på reise.

ATiV S – den raske smarttelefonen

At ATiV S er Samsungs første smarttelefon med det touchbaserte operativsystemet Windows 8 er ikke det eneste som gjør den så attraktiv. Smarttelefonen har en lekker og stilren design, i tillegg til å være utrolig kjapp, og kan oppnå en nedlastingshastighet på 42mbit/s. Det vil si at telefonen holder LTE-hastighet i 3G-nettverket. Det sikrer rask filoverføring, og sammen med den installerte Office-pakken gjør det ATiV S til det perfekte arbeidsverktøyet. Det kraftfulle batteriet gjør det mulig å arbeide en hel dag uten å lade selv om du laster ned eller sender store mengder data. På tross av stor batterikapasitet er ATiV S bare 8,7 millimeter tykk.  Den 4,8 tommer store Super AMOLED-skjermen med HD-kvalitet gir utmerket kontrast og skarpt bilde.

Salget av ATiV S starter i november med en veiledende pris på 4 500 kroner.

Powered by Labrador CMS