Samsung ATiV Smart PC Pro

Pressemelding fra Samsung 29. august 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Basert på Windows 8:

ATiV Smart PC Pro - PC og nettbrett i ett

Med ATiV Smart PC Pro sitt smarte design og Intel Core i5-prosessor har du både en kompromissløs PC og nettbrett i ett. Med et tastatur som dokkes magnetisk har du frihet til å veksle mellom fordelene en PC og et nettbrett gir deg. Sitter du ved skrivebordet kan du bruke den som PC mens du kan ta den med som lesebrett når du skal i møte. Med den interaktive S Pen er det dessuten mulig å skrive, tegne og redigere rett på den lyssterke 11,6 tommers PLS-skjermen. ATiV Smart PC Pro bygger på Windows 8, og er derfor kompatibel med Windows-miljøer og kan enkelt kobles til eksisterende system.

Samsung lanserer også ATiV Smart PC som er en tynnere og lettere versjon som kan brukes til både arbeid og fritid. Den er utstyrt med Intel Clover-T som sikrer at du både kan skape og være produktiv. Du kan enten bruke S Pen, tastaturet eller touchskjermen. Akkurat som med storebroren kan du veksle mellom nettbrett og PC med bare et klikk. ATiV Smart PC har en batteritid på opptil 10 timer.

ATiV Smart PC Pro er i butikk i høst med anbefalt utsalgspris 13 500 kroner. ATiV Smart PC vil være i butikken i november med en veiledende pris på 7 000 NOK

Powered by Labrador CMS