Samsung ATiV Tab

Pressemelding fra Samsung 29. august 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Basert på Windows 8:

Samsung skaper eget økosystem med ATiV

For første gang kan du ha nøyaktig den samme brukeropplevelsen på en smarttelefon, et nettbrett og Smart PC. Med det nye konseptet ATiV har Samsung skapt et komplett system som har det samme grensesnittet og ditt eget innhold uansett hvilken enhet du bruker. 

Når du slår av en enhet og slår på en annen har du akkurat det samme innholdet tilgjengelig. ATiV-produktene bygger på det touchbaserte operativsystemet Windows 8, og med fleksibilitet og bevegelighet fungerer ATiV like bra hjemme som på kontoret eller på reise.

ATiV Tab – en ny måte å jobbe på

Nettbrettet ATiV Tab er det perfekte komplementet til en PC når du trenger ekstra bevegelighet. Det supertynne nettbrettet har en 10,1 tommer skjerm, er bare 8,9 millimeter tykt og veier kun 570 gram. Med en kraftfull ARM-prosessor og operativsystemet Windows RT med Metro-grensesnittet fra Windows 8 gir den deg en PC-opplevelse, på tross av sitt lille og hendige format.

Når WiFi ikke er tilgjengelig kan du bruke en smarttelefon og sette opp en hotspot. Du kan koble til tastatur, monitor, skriver eller mus via USB- og mikro HDMI-portene for å øke produktiviteten. Nettbrettet har også støtte for NFC, så ATiV Tab deler gjerne innhold med ATiV S.  

Med Windows 8 kan du fortsette arbeidet akkurat der du avsluttet det sist, til og med i Office-program. Et trykk på startknappen og du har direkte tilgang til alt. Hvis du vil slappe av og se dine favorittserier er ikke det noe problem – batteriet sikrer opp til 13 timer med videoavspilling på en oppladning.  

Salget av ATiV Tab starter i november med en veiledende pris på 5 500 kroner

Powered by Labrador CMS