LG 29EA73 og 29EB73

Pressemelding fra LG 6. september 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

LG følger opp suksessen med skjermer i ultrabredt format og legger til to nye modeller til serien med 21:9-skjermer. Underholdningsmodellen 29EA73 og den kontortilpassede 29EB73 lanseres i Norden i løpet av høsten.

Etter at LG Electronics lanserte sin første 21:9-monitor for et år siden, har interessen for det nye bildeforholdet økt og markedet vokser. Nå utvider LG sortimentet med to nye skjermer i ultrabredt format. 29EA73 er en pent designet forbrukerskjerm som er perfekt for filmer og spill, mens 29EB73 er tilpasset til å jobbe med høydejusterbar skjerm og multitasking-funksjoner.

– I dag tilpasses flere og flere filmer og dataspill til 21:9 formatet, noe som gir en flott underholdningsopplevelse hjemme. Samtidig er det både produktivt og behagelig å jobbe med flere dokumenter eller programmer åpne side om side, sier Fredrik Lundqvist, nordisk produktspesialist for IT-produkter i LG Electronics. Med de nye tilskuddene til vår ultrabrede skjermfamilie, styrker vi vår posisjon som ledende innen dette relativt nye, men voksende markedet.

De to nye modellene er naturligvis utstyrt med LGs prisbelønte IPS-panel, som gir levende og virkelighetstro farger, bred betraktningsvinkel og bedre bevegelsesskarphet som minimerer belastningen for øynene. Den suverene bildekvaliteten til LGs IPS-skjermer har høstet mange suksesser i form av sertifiseringer og utmerkelser som den tyske Plus X Award.

29EB73 øker produktiviteten på kontoretLGs 29 tommer IPS 21:9 ultravidvinkelskjermer gjør det enkelt og praktisk å bruke flere programmer på en gang, ettersom den ekstra plassen på skjermen kan vise mer innhold og informasjon på én og samme skjerm. Når man kan ha e-post og dokumenter åpne samtidig, og få oversikt over flere kolonner i et Excel-dokument, øker produktiviteten betraktelig. Skjermen kan deles opp i fire like store deler gjennom funksjonene 4-Screen Split og Dual Link-up, og er derfor godt rustet til å møte behovene til dagens profesjonelle brukere. 29EB73 har også en justerbar fot, slik at skjermen lett kan tilpasses en behagelig høyde, noe som gir bedre ergonomi på kontoret.

Store opplevelser i et bredt format med 29EA73Forbrukermodellen LG 29EA73 er ideell for gamere og filmelskere fordi størrelsesforholdet 21:9 gir en bredere og større opplevelse. Modellen er, i likhet med 29EB73, kompatibel med både Mac og PC, og har støtte for Mobile High-Definition Link (MHL), HDMI og DisplayPort, noe som gjør den til en kraftig underholdningshub som kan speile og sende innhold fra en lang rekke eksterne enheter, inkludert smarttelefoner.

Pris og tilgjengelighet

De nye modellene vil være tilgjengelige fra oktober til en veiledende pris på kr 4.695 inkl. mva. for 29EA73 og kr 4.795 inkl. mva for 29EB73.

Powered by Labrador CMS