Sony Reader

Pressemelding fra Sony 4. september 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Den nye Reader™ fra Sony tar e-lesing til nye høyder

Den nye og slanke Reader™fra Sony tar e-lesing til et nytt nivå, og med en vekt på kun 200 gram inkludert deksel, er den lett å ha med seg og behagelig å holde.

Intuitiv og kvalitetsrik leseopplevelse

Reader™er slank som en blyant og har størrelse lik en liten paperback, og er i tillegg det eneste lesebrettet som kommer med et eget beskyttende deksel. Du trenger ikke tenke på startknapper eller menyer – bare ta dekselet til side og du kan umiddelbart begynne å lese fra der du sist sluttet. Med sitt integrerte deksel er den nye Reader™perfekt balansert for en behagelig leseopplevelse som kun krever bruk av én hånd.

Med den høyeste oppløsning Sony noensinne har utstyrt et lesebrett med, er den papir-lignende skjermen klarere enn noen gang, med tekst som er utrolig enkel å lese. Takket være en avansert sideoppdateringsteknologi fra Sony, skifter du også til neste side helst sømløst, og kan være hundre prosent fokusert på historien i fire timer uten forstyrrende flikker når du blar deg videre i boken. Trykk en frem/tilbake-knapp for å bla til neste side, eller bare sveip over siden med fingeren. Når du ikke vil lese mer, lukker du bare igjen dekselet for å spare strøm og for å beskytte skjermen til du er klar til å ta fatt på lesingen igjen.

Har du lyst til å lese, men er tom for strøm? En tre minutters Quick Charge gir deg nok strøm til å lese en tykk 600-siders roman på tiden det tar deg å lage en kopp kaffe*. Fullt ladet varer batteriet i to hele måneder – nok til de lengste og lateste ferieturene.

Tusenvis av bøker ved dine fingertupper

Innebygget trådløst nettverk forsterker din leseopplevelse når du er på steder med nettverkstilgang. Google en forfatters navn eller oppdater din Facebook-side med minneverdige sitater. Du kan også enkelt føre håndskrevne notater eller understreke viktige setninger på berøringsskjermen – Evernote lagrer dine kommentarer og markerte setninger for fremtidig referansebruk.

Ved å være tilkoblet nettet, vil også en verden av historier åpne seg ved dine fingertupper. Kjøp e-bøker direkte** uten en gang å måtte koble din Reader™opp til en PC. Du kan bokstavelig talt bære et helt bibliotek i dine hender. Det er plass til 1200 e-bøker på lesebrettets interne minne, og om du tar i bruk et ekstra MicroSD-minnekort, kan du lagre flere tusen til. Med støtte for det åpne EPUB-formatet kan du kjøpe bøker fra en lang rekke bokbutikker online, og du kan til og med låne EPUB-e-bøker fra biblioteker** og få noen gratis.

Om du vil fortsette å lese inn i de sene nattetimer, er det mulig å få kjøpt med et deksel som er utstyrt med en integrert lampe. Da vil du få et naturlig lys som lar deg fortsette å lese så lenge du vil.

Pris og tilgjengelighet

Den nye Reader™fra Sony er tilgjengelig fra begynnelsen av september, og vil ha en veiledende pris på 1200 kroner.

* Lesing i en hastighet på 1 minutt/side opptil 600 sider med AC-adapter.

** Tilgjengelig i enkelte regioner/land.

Powered by Labrador CMS