Sony Vaio Fit multi-flip

Pressemelding fra Sony 4. september 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Ingen kompromisser: En bærbar PC med alle funksjoner som forvandles til tre forskjellige modeller på et blunk

La deg inspirere av den nye VAIO Fit multi-flip PC-en fra Sony. Den innovative PC-en er alt du kan ønske deg av et multimedia-produkt, pakket inn i et stilrent aluminiums-design.

Ulike alternativ for ulike behov

På et øyeblikk kan du sømløst omgjøre din VAIO Fit PC til et nettbrett – perfekt til å ta notater, til bruk av apper og surfing på nettet på en full-HD 1- berøringsskjerm med Windows 8. Ved å flippe skjermen nok en gang, kan du få VAIO Fit til stå i en visningsstilling slik at du kan se på og vise frem innhold med skarpe detaljer og farger takket være skjermens TRILUMINOS®-Display og X-Reality™-teknologi spesielt utviklet for mobile enheter.

Den nye VAIO Fit er fullspekket med kompromissløse funksjoner som vil gjøre din produktivitet og underholdning enda bedre. Ras gjennom dagens gjøremål med siste generasjons Intel® Core™-prosessorer og få ekstra glede av filmer og spill med NVIDIA®-grafikk med NVIDIA® Optimus TM–teknologi (kun for VAIO Fit 15A). Du kan også arbeide i flere timer før du må lade batteriet, og får en god skriveopplevelse med PC-ens bakbelyste og behagelige tastatur. Vil du være enda mer delaktig i utformingen av ditt dokument, kan du bruke stylus-pennen (valgfritt tilbehør for Fit 14A/15A) til å skissere og ta håndskrevne notater med appen «VAIO Paper».

Slipp kreativiteten fri

Med VAIO Fits bakovervendte kamera med en 8 megapiksel «Exmor RS for PC»- bildesensor (kun for VAIO Fit 13A), kan du ta gode bilder selv i dårlig belysning. Deretter kan du la kreativiteten ta overhånd med kamera-appen «CamScanner»: Rediger bilder og dokumenter med automatisk kantgjenkjenning og keystone-korrigering som sørger for at alt er rett og slik det skal være. Du kan også slippe løs din indre filmskaper med Imagination Studio™ VAIO Edition, en kreativ programvarepakke fra Sony som er enkel å bruke. Gi dine videoer en siste finish med profesjonelle effekter og legg på dine favorittlåter.

VAIO Fit høres nemlig like bra ut som den ser ut. ClearAudio+ gir deg valget mellom fire ulike innstillinger tilpasset enhver type innhold, og lar deg fin-innstille equaliser og effekter etter dine preferanser. Vil du dele musikken din med andre? Bare berør din NFC One Touch-kompatible høyttaler eller hodetelefoner mot VAIO Fit, og du vil oppleve en umiddelbar trådløs tilkobling. Deretter er det bare å streame musikk på ditt trådløse tilbehør.

Pris og tilgjengelighet

VAIO Fit multi-flip™ nettbrett-PC vil være tilgjengelig med skjermstørrelser på 33,7cm (13,3’’), 35,5cm (14,0’’) og 39,5cm (15,5’’) fra begynnelsen av november, og vil ha følgende veiledende priser:

Fit 13A fra 10.500 NOK

Fit 14A fra 8.500 NOK

Fit 15A fra 10.000 NOK

1 VAIO Fit 15A is also available with 2880x1620 over Full HD screen

Powered by Labrador CMS