LG G Watch R

Pressemelding fra LG Electronics 3. september 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

PREMIERE FOR LGs NYE SMARTKLOKKE G WATCH R UNDER IFA 2014

– LGs nye Android Wear-baserte LG G Watch R er den første smartklokken med rund P-OLED-skjerm.

LG utvider sitt sortiment av såkalte ”wearables”. I juni ble det første produktet lansert, den Android Wear-baserte smartklokken LG G Watch, og under IFA 2014 i Berlin vises den nye modellen G Watch R frem for første gang. G Watch R kommer til å være verdens første smartklokke med en helt rund P-OLED-skjerm (Plastic OLED) hvor hele skjermoverflaten benyttes.

Det første som fanger interessen med G Watch R er den runde P-OLED-bildeskjermen på 1,3 tommer, som viser bilder med fantastisk fargegjengivning fra alle vinkler – til og med under veldig lyse forhold. Enheten har en kraftfull 1,2GHz Snapdragon 400-prosessor, 4 GB lagringplass, 512 MB arbeidsminne samt ett bærekraftig batteri på 410 mAh. Den Android Wear-baserte G Watch R kan uten problem kjøre alle kompatible apper fra Google Play Store. Enheten er i tillegg IP67-klassifisert, noe som innebærer at den tåler å være en meter under vann i 30 minutter.

Gjennom funksjonene i Android Wear leverer G Watch R rett informasjon til rett tid, direkte på hånden. Klokken viser deg for eksempel tapte anrop, tekstmeldinger og notifikasjoner fra sosiale medier, og gir deg en påminnelse om kommende møter eller arrangementer. Du kan til og med se den siste værprognosen med hjelp fra G Watch R. Med klokkens innebygde PPG-sensor (fotopletysmografi) i kombinasjon med LGs trenings- og helseapplikasjoner kan du dessuten bruke G Watch R for å måle pulsen din.

Pris og tilgjengelighet

LG G Watch R blir lansert i utvalgte markeder i løpet av fjerde kvartal 2014. Informasjon vedrørende det nordiske markedet kommer på et senere tidspunkt. Du kan se G Wath R med egne øyne under IFA-messen i Berlin i tidsrommet 5. til 10. september. Besøk LGs stand i hall 11.2.

Tekniske spesifikasjoner:

·  Prosessor: 1.2GHz Qualcomm® Snapdragon™ 400

·  Bildeskjerm: 1.3 tommer P-OLED (320 x 320)

·  Minne: 4GB eMMC ROM / 512MB RAM

·  Batteri: 410mAh

·  Operativsystem: Android Wear™ (kompatibel med mobiler basert på Android 4.3 eller senere)

·  Sensorer: 9 aksler (gyro/accelerometer/kompass), barometer, PPG

·  Farge: svart

·  Annet: Støv- og vanntett (IP67)

Powered by Labrador CMS