Sony Xperia Z3 Tablet Compact

Pressemelding fra Sony Mobile 3. september 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Sony Xperia Z3 Tablet Compact

Verdens tynneste og letteste kompakte nettbrett

I dag presenteres Xperia Z3 Tablet Compact, et støv- og vanntett nettbrett med en knivskarp skjerm på 8 tommer og en batteritid på opptil 13 timers filmtitting. Med en tykkelse på bare 6.4 millimeter og en vekt på 270 gram, er Xperia Z3 Tablet Compact verdens tynneste og letteste kompakte nettbrett.

Sony Xperia Z3 Tablet Compact er den ultimate underholdningsmaskinen som passer perfekt i hånden, den er så lett at den knapt nok kjennes.

Nettbrettet bygger videre på Sonys markedsledende teknologi for støv- og vanntetthet (IP68) og Sonys nye batteriteknikk som varer i opptil 13 timer med uavbrutt bruk av multimedia innen laderen må frem. 

Spill Playstation på Xperia Z3 Tablet Compact

Xperia T3 Tablet Compact er det første nettbrettet utrustet med PS4 Remote Play, som gjør det enkelt å koble opp og kontrollere din Playstation 4 fra nettbrettet. Dersom for eksempel TV-en er opptatt, er det bare å koble din Xperia Tablet Compact til Playstation 4-maskinen via WiFi, og trådløst fortsette å spille via nettbrettet. PS4 Remote Play lanseres i november.

- Nettbrettet har lenge vært en skjerm i folks hjem, men sjelden noe man har med seg i hverdagen på samme måte som en smarttelefon. Dette holder nå på å endres i takt med at nettbrettene blir lettere og smidigere. Med lanseringen av Xperia Z3 Tablet Compact håper vi å ta kommandoen i denne utviklingen, sier Erik Sandsmark i Sony Mobile Norge.

Premiummateriale

Sony Mobile har lang erfaring i å utvikle enheter med høy kvalitet og stilren design – Xperia Z3 Tablet Compact er intet unntak. De avrundede hjørnene er i rustfritt stål og skjermen består av herdet glass, materialer som både gjør Xperia Z3 Tablet Compact mer hardfør og som øker kvalitetsfølelsen. 

Verdens raskeste prosessor i et kompakt nettbrett

For å kunne levere underholdning uten å måtte inngå kompromiss, er Xperia Z3 Tablet Compact utrustet med verdens raskeste tablet-prosessor i et kompakt nettbrett. Med Qualcomm® Snapdragon™ 801 Quad-core 2.5 GHz processor6 og 3GB RAM, håndterer nettbrettet selv de tøffeste appene. Grafikkortet Qualcomm® Adreno™ 330 GPU har 25 prosent høyere ytelse sammenlignet med forrige generasjons grafikkort, og bidrar til at 3D-spill flyter bedre.

Den mest lyssterke skjermen i et Sony-nettbrett

Xperia Z3 Tablet Compact er utstyrt med Live Colour LED, en teknikk som er hentet fra Sonys nyeste BRAVIA TV-apparater, som gir skarpe og naturlige farger. Det intelligente systemet X-Reality analyserer og forbedrer hvert bilde, slik at opplevelsen skal bli så behagelig som mulig. Xperia Z3 Tablet Compact har dessuten den mest lyssterke skjermen som noen gang har vært i et Sony-nettbrett. Den høye lysstyrken letter bruk av nettbrettet i sterkt sollys.

To bra kameraer

Xperia Z3 Tablet Compact er utstyrt med to kameraer. Kameraet på baksiden er et 8.1 megapikselkamera som filmer i full HD og har Sonys Exmor RS-teknikk. Den kraftige bildeprosessoren kan kombinere ansiktsgjenkjenning, HDR og støyreduksjon for å automatisk gi de beste bildene. Kameraet på fremsiden av nettbrettet er et 2.2 megapikselkamera, perfekt for å holde kontakt med familie og venner gjennom videosamtaler.

Apper for et smartere og morsommere kamera

Xperia Z3 Tablet Compact utvikler brukerens fotografering og filming ved å tilby en samling underholdende og anvendelige apper innebygget direkte i kameraets grensesnitt. Følgende syv apper er nye for Xperia Z3 Tablet Compact, men flere er tilgjengelige for nedlasting på Google Play:

• «Face in»

Med appen «Face in» kan du filme en hendelse og samtidig deg selv. På denne måten fanger du både hendelsen og dine egne reaksjoner på hendelsen i samme film.

• Live on YouTube by Xperia

Film og publiser ditt materiale direkte på YouTube.

• «Sticker creator»

Gør om favorittbildene dine til klistremerker.

• «Movie creator»

Klipp sammen og skap en film av bildene eller filmene dine.

• «Sound photo»

Legg lyd til alle bildene dine.

• «Multicamera»

Film en hendelse fra ulike vinkler ved å koble sammen opptil tre Xperia-enheter som filmer samtidig.

• «AR fun»

Legg til morsomme animasjoner til bildene og filmene dine.

Xperia Z3 Tablet Compacts kameraapper er en del av Sonys økosystem, hvor eksisterende og fremtidige samarbeidspartnere kontinuerlig kommer til å tilby nye, morsomme og anvennelige foto- og filmopplevelser. Disse er lett tilgjengelige som apper direkte i kameragrensesnittet.

Nøkkelegenskaper hos Xperia Z3 Tablet Compact

• Verdens tynneste (6.4 mm) og letteste (270 gram) kompakte nettbrett.

• Støv- og vanntett (IP68) – den høyeste klassifiseringen det er mulig å oppnå.

• 4G og Qualcomm® Snapdragon™ 801 Quad-core, 2,5 GHz processor med 3GB RAM.

• Opptil 13 timers batteritid som man enkelt kan forlenge ytterligere med Battery STAMINA Mode.

• 8 tommers Full HD TRILUMINOS™-skjerm for mobiler med Live Colour LED og bildemotor X- Reality™, oppdatert med virkelig høy lysstyrke, som letter bruk i sterkt sollys.

• S-Force Surround™ Sound og Digital Noise Cancelling for fortreffelig lydkvalitet.

Xperia Z3 Tablet Compact kommer med Android KitKat (4.4.4) og i fargene svart og hvit og i 4G eller WiFi. Salgsstart i Norge i løpet av høsten.

Powered by Labrador CMS