Samsung Gear 2S

Pressemelding fra Samsung 3. september 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Samsung presenterer store nyheter i mindre format på årets IFA i Berlin

Gear S2

Med et tidløst rundt design og tilpasset brukergrensesnitt gir nye Gear S2 en mer smidig, smart og vakker opplevelse for alle situasjoner

Samsungs nye smartklokke Gear S2 tar et stort steg frem fra sin forgjenger med et helt nytt rundt display, med et optimalisert og intuitivt brukergrensesnitt. Gear S2s unike roterbare urkrans, kombinert med en hjem- og tilbake-knapp, gir deg presis og behagelig kontroll i alle situasjoner. Ta imot og se varslinger eller send meldinger direkte fra håndleddet, se hvordan du når dine treningsmål med en 24-timers aktivitetslogg eller oppdag nye applikasjoner optimalisert for det runde brukergrensesnittet.

Det kompakte designet måler kun 11,4 mm i tykkelse med en 1,2 tommers rund super AMOLED-skjerm (360 x 360). På innsiden skjuler det seg en 1-GHz dual core-prosessor, som med nyeste Tizen OS og en batteritid på to til tre døgn, enkelt utfører enhver oppgave. Klokken er utrustet med NFC som tilrettelegger for funksjoner som mobil betaling og elektroniske nøkler. Gear S2 kommer i to versjoner: Gear S2 Classic som med sin svarte klokke med lærarmbånd gir et sofistikert og tidløst preg, og Gear S2 for deg som er aktiv eller bare setter pris på et sporty og minimalistisk design. Klokken kommer også i to fargealternativer: mørk grå eller sølv med hvitt armbånd. For å tilpasse smartklokken til din personlige stil kan du endre displayets bakgrunn og enkelt bytte armbånd etter anledning eller humør.

Gear S2 lanseres i oktober til følgende priser:

Gear S2: 3490 kroner

Powered by Labrador CMS