Jawbone UP3

Pressemelding fra Jawbone 5. november 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nye Jawbone UP3 holder deg oppdatert ved enhver anledning

Jawbones mest avanserte UP®-armbånd måler puls, detaljert søvn og trening

Jawbone lanserer nå sitt hittil mest avanserte smartarmbånd, UP3. Pakket inn i en lekker, slank design finner du funksjoner som gir deg detaljert informasjon om puls, søvnmønster og ulike typer trening.

Hold deg oppdatert på din livsstil og helse med den nye UP3 – døgnet rundt. Dette er smartarmbåndet som virkelig kan bæres til alle tider og ved alle anledninger med sin stilrene utforming med en slitesterk, anodisert aluminiumsoverflate, opptil syv dagers batterilevetid og en design som er vanntett ned til 10 meter.

Smartarmbåndets plattform består av flere sensorer som samler inn store mengder informasjon om din aktivitet både dag og natt. Den avanserte plattformen inkluderer blant annet en ny tre-akset akselerasjonsmåler, avanserte bioimpedanssensorer samt sensorer for både hud- og omgivelsestemperatur.

Dette gir UP3 en rekke spennende funksjoner:

Pulsmåler: De ulike sensorene gjør at UP3 automatisk og nøyaktig kan måle din hvilepuls (definert som pulsen når du våkner, før andre påvirkninger som bevegelse, trening eller koffein kommer inn i bildet). I den tilhørende appen kan du se hvordan hvilepulsen endres over tid og forstå hva en sunn puls innebærer for deg. En gratis oppdatering for den innebygde programvaren vil snart være tilgjengelig og vil gjøre det mulig å registrere enda mer helserelatert informasjon.

Avansert søvn: UP3 registrerer detaljerte søvnfaser, inkludert REM, lett og dyp søvn, og gir deg ny innsikt i hva som skjer når du sover og hvordan du selv kan påvirke søvnen. Å legge seg tidligere kan for eksempel gi en dypere søvn, som ofte settes i sammenheng med gjenoppbygging, helbredelse og minnekatalogisering. Tilbringer du lenger tid i sengen vil REM-søvn, som ofte settes i sammenheng med drømmer, læring og minnekonsolidering, prioriteres.

Avansert aktivitet: Nye, smarte algoritmer gjør at UP3 automatisk kan identifiserer ulike typer trening. UP-appen gjenkjenner mange populære aktiviteter som for eksempel løping, cross-training, kardio-trening, tennis, gåing samt dans og Zumba. Systemet vil over tid registrere din oppførsel for automatisk å identifisere andre aktiviteter som kan være vanskeligere å gjenkjenne, som for eksempel svømming, sykling, trening med vekter eller yoga.

Smart Coach: Data fra UP3 overføres til Jawbones UP-app for å gi deg veiledning via Smart Coach, et intelligent system som registrerer fremgangen din og gir deg personlige tips til hvordan du kan nå målene dine raskere. Finn ut hva du kan gjøre for å forbedre aktiviteten, søvnen, dietten og pulsen din slik at du kan nå målene dine raskere og påvirke både helse og velvære.

Smart design: Smartarmbåndet, som er designet av Yves Behar, har en slank, stilren design slik at du kan bære den sammen med smykker eller klokker. Den klokkelignende låsen gjør det også mulig å justere UP3 slik at den passer de til fleste håndledd.

– Vårt mål med UP3 var å skape verdens mest kraftfulle smartarmbånd i minst mulig design. Vår avanserte plattform med flere sensorer leverer en stor mengde ny informasjon om helse som bearbeides av våre smarte algoritmer og det svært tilpassede Smart Coach-systemet. Ettersom UP3 kontinuerlig kan oppdateres av brukeren, kan vi legge til enda flere funksjoner og forbedringer i løpet av de kommende månedene, sier Travis Bogard, produkt- og strategisjef hos Jawbone.

Farger: Black Diamond og Silver Cross

Veiledende pris: 1,479 kroner

Tilgjengelighet: Begynnelsen av 2015

Powered by Labrador CMS