LG G PAD 8.3

Pressemelding fra LG Electronics 8. oktober 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

NÅ KOMMER LG G PAD 8.3 – ANVENDELIG NETTBRETT MED 8,3 TOMMERS FULL HD-SKJER

LG Electronics utvider sin G-serie bestående av premium mobil-modeller med LG G Pad 8.3, som er verdens første nettbrett i åtte tommers-klassen med Full HD-skjerm. LG G Pad er utstyrt med en rekke smarte funksjoner som gir unik brukeropplevelse og et bredt sett av tilkoblingsmuligheter. Dessuten kommer den i en formfaktor som utnytter ytelsen til det maksimale - liten i størrelse men med stor skjerm.

− Med lanseringen av LG G Pad 8.3 styrker vi vår G-serie av mobile produkter i premium-klassen med ytterligere én modell med den aller nyeste teknologien, sier Kristoffer Ejebro, nordisk produktspesialist for mobiler, i LG Electronics. Den kompakte modellen er basert på vår ledende mobilteknologi og tilbakemeldingene vi har fått fra våre forbrukere om hva de anser for å være den optimale størrelsen på et nettbrett.

Et lite nettbrett med lang batterlevetidLG G Pad 8.3 har en stor skjerm men er samtidig både kompakt og elegant, slik at den lett kan holdes med en hånd og passer fint i innerlommen på en dressjakke. Den 338 gram lette enheten er dessuten utstyrt med et kraftig batteri på 4600mAh for å gi lengst mulig batterilevetid.

Smarte funksjoner mellom enheter og bedre brukeropplevelseMed et økende antall tilkoblede enheter og produkter, får brukere flere og flere steder å lagre informasjon. Med den unike QPair-appen, blir det litt mindre å holde styr på når hver samtale eller melding på en tilkoblet smarttelefon automatisk kommer opp på G Pad-en. Dette gjør at det er mulig å sende korte svar direkte fra G Pad-en, og notater på enheten lagres direkte på smarttelefonen og kan deles videre fra begge enheter. QPair gjør det enkelt å koble til andre produsenters smarttelefoner (Anbefalt operativsystem, Android Jelly Bean).

Andre praktiske funksjoner som er spesielt tilpasset for G Pads skjerm på 8,3 tommer og som gir en god brukeropplevelse inkluderer:

• Slide Aside gjør at man raskt og enkelt kan bytte mellom programmene ved å dra den aktive applikasjonen til siden med tre fingre.

• QSlide styre opptil tre apper i ett vindu uten forstyrrelser. Denne funksjonen er spesielt egnet for G Pads store skjerm.

• KnockON vekker eller slukker skjermen av og på fra dvalemodus ved lett å banke to ganger på skjermen.

Første nettbrettet i åtte tommers-klassen med full HD-skjerm. I likhet med andre modeller i G-serien, som for eksempel mobilen LG G2, kommer LG G Pad 8.3 med en IPS-skjerm med Full HD-oppløsning. Faktum er at skjermen på 1920 x 1200 piksler (WUXGA, Widescreen Ultra Extended Graphics Array) faktisk girhøyere oppløsning enn en vanlig Full HD-skjerm. For å kunne dra full nytte av den høyoppløselige bildeskjermen, bygger LG G Pad 8.3 på Qualcomms Snapdragon ™ 600-prosessor på 1,7 GHz med fire kjerner.

Pris og tilgjengelighet

LG G Pad 8.3 vil være tilgjengelig i butikkene i slutten av oktober med en veiledende pris på 2.490 kroner inkludert moms.

Powered by Labrador CMS