LG Optimus F5

Pressemelding fra LG Electronics 27. mai 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

LGs mye omtalte 4G-smarttelefon Optimus F5, kommer til Norge i begynnelsen av juni, og gir med det 4G-muligheter til massene.

LG Electronics slipper nå Optimus F5, en 4G-telefon for det brede pulikum. I tillegg til 4G, er telefonen full av funksjoner og har en ytelse som vanligvis koster langt mer. Med LG Optimus F5 får du helt enkelt mest for pengene, og en mobil med mulighet til å surfe i hastigheter som faktisk yter dagens smarttelefoner rettferdighet.

Skyhøye hastigheter for alle

Hittil har 4G-nettet vært få forunt, siden flesteparten av 4G-telefonene har ligget i det høyere prissjiktet. Med Optimus F5 gir LG endelig 4G til massene. Med 4G kan du være tilgjengelig til og med når du er på farten. Videochat och streaming av video skjer helt uten forsinkelser, og du kan endelig oppleve internett på samme måte som ved en PC: Lynraskt.

Smarte løsninger som forenkler hverdagen din

Optimus F5 er full av smarte løsninger som gjør hverdagen enklere. Én av disse er QSlide, som lar deg bruke to funksjoner på skjermen samtidig. Dette er mulig ved hjelp av transparante lag, slik at du for eksempel kan sende en tekstmelding samtidig som du ser på en video, eller sende mail og se på kalenderen samtidig. Mulighetene har i teorien ingen grenser.

QuickMemo – Post-it-lapper rett på skjermen

Har du noen gang opplevd å være på farten samtidig som du snakker i telefonen? Plutselig har du behov for å rable ned noen notater, eller kanskje må du skrive ned et telefonnummer til restauranten du vil spise på i kveld? Nå kan du glemme krøllete servietter med uleselige notater. Med LG QuickMemo blir din nye Optimus F5 til en raskt tilgjengelig notatblokk, hvor du ganske enkelt skriver rett på skjermen.

Glemt laderen? Rolig, det ordner seg

Smarttelefoner har virkelig gjort vår hverdag enklere, men å ha med seg lader i lommen er noe svært mange også har måttet gjøre til en vane. Optimus F5 har et batteri med SiO+, en teknologi som lar deg bruke telefonen lengre før hver lading. Med 2,150mAh kan du nyte din 4G-telefon lengre enn noensinne.

Smidig fotografering med det lilla ekstra

Noen ganger får man lyst til å fange det perfekte øyeblikket, noe som kan være enklere sagt enn gjort. Optimus F5 gjør det enkelt. Når du tror du tar et bilde, hjelper telefonen deg og tar i virkeligheten hele fem bilder. LG Time Catch Shot innebærer at du trykker for å ta bilde, også tar telefonen seg av resten. Når bildet er tatt, kan du enkelt velge blant fem varianter; det øyeblikket du fanget, pluss det som skjedde to sekunder før du rakk å trykke.

Med 4.3 tommers qHD-skjerm med IPS-panel, surfer du og bruker apper i høy bildekvalitet, hvor farger og innsynsvinkler er i toppklasse takket være IPS-teknologiens egenskaper.

Pris og tilgjengelighet

Optimus F5 regnes med å være tilgjengelig i Norge i løpet av den første uken i juni 2013, til en anbefalt ca. pris på 2 495 kroner inkludert moms.

Optimus F5 spesifikasjoner:

·  Operativsystem: Android Jelly Bean 4.1.2

·  Prosessor: 1.2 GHz Dual-Core

·  Skjerm: 4.3-inch IPS (256 ppi)

·  Størrelse: 126.0 x 64.5 x 9.3mm

·  Minne: 8 GB / 1 GB RAM / microSD (up to 32GB)

·  Kamera: 5.0 MP AF / 1.3 MP

·  Batteri: 2,150mAh