LG EA93

Pressemelding fra LG Electronics 9. januar 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

LG EA93 – IPS-SKJERM FOR JOBB OG UNDERHOLDNING I SUPERBREDT 21:9-FORMAT

LG Electronics lanserer dataskjermen EA93, som er utviklet for å gi best mulige brukeropplevelse både ved underholdning og jobb. Med bildeformatet 21:9 er det mulig å se filmer i ekte kinoformat, spille dataspill med større innlevelse og i tillegg øke produktiviteten på jobben gjennom å ha flere dokumenter eller programvinduer, som Office-programmer, nettleser og e-postklient, åpne ved siden av hverandre. Den høykvalitets IPS-skjermen byr i tillegg på en bildekvalitet utenom det vanlige.

– Med EA93 tilbyr vi den perfekte dataskjermen for kresne forbrukere som vil kunne både spille dataspill, se på film og jobbe smidig hjemme eller på kontoret, med den absolutt beste bildekvaliteten. Det er ikke lenge siden prisnivået for IPS-skjermer var så høyt at de kun egnet seg til profesjonell bruk. Ved at vi konstant videreutvikler våre IPS-skjermer, har vi tatt teknikken til et nytt nivå, samtidig som prisnivået nå er rimelig også for forbrukere som ikke vil kompromisse med bildekvaliteten, sier Fredrik Lundkvist, nordisk produktspesialist for dataskjermer hos LG Electronics.

Den beste skjermen for både underholdning og produktivitet

29-tommersskjermen EA93 har en oppløsning på 2560 x 1080 piksler, og siden bildeformatet på 21:9 er nærmest identisk med en bioduk, kan filmer vises i det brede formatet de var tiltenkt. Men det er ikke bare størrelsen på skjermen som gjør den perfekt til multimedia. EA93 viser også 100 prosent RGB-fargespekter og har en lysstyrke på 300nit for høyere bildekvalitet og mer naturlige farger. Kort sagt er IPS-teknikken sammen med et ekte breddebildeformat den ideelle kombinasjonen for underholdning. Med LGs stilrene Cinema Screen-design, som ble introdusert i årets TV-modeller, ser EA93 også elegant ut på skrivbordet.

Den ekstra brede skjermen kan også brukes som arbeidsredskap siden formatet og LGs innebygde funksjoner hjelper til med å øke produktiviteten. Funksjonen 4-Screen Split deler skjermen inn i fire deler og gjør den til et avansert verktøy for multitasking. I tillegg finnes Dual Link-up, som gjør at to ulike enheter kan kobles til skjermen samtidig. Å vise filer eller bilder fra for eksempel en PC og smarttelefon samtidig har aldri vært enklere.

Tekniske spesifikasjoner

·  Skjermstørrelse: 29 tommer

·  Bildeformat: 21:9

·  Oppløsning: 2560 x 1080

·  Fargespekter: sRGB 100 procent

·  Skjermtype: IPS

·  Lysstyrke (Type): 300nits

·  Kontrastrate (Type.): 5M:1

·  Innsynsvinkel (ver/hor): 178/178

·  Responstid: 5ms GTG

·  Tilkoblinger: 1st DVI-D Dual, 2st HDMI (MHL), USB3.0 (1 upp / 3 ner), 1st Display Port, 1st PC lydinngang, 1st lydutgang for hodetelefoner

·  Høyttalere: 2 x 7W

·  Ergonomi: Tiltfunksjon

·  Fargekalibrering: True Color Finder (S/W)

·  Ytterligere funksjoner: MHL, 4-Screen Split, Dual Link-up*, Super Energy Saving, PBP (Picture-by-Picture), PIP (Picture-in-Picture), Auto Ratio Control (Original, 21:9), Wall Mount (100 x 100)

* Minst én DisplayPort kreves for Dual Link-up-funksjonen.

Pris og tilgjengelighet

LG EA93 beregnes tilgjengelig i butikk fra og med midten av første kvartal 2013, til en anbefalt pris på 5295 kr inkludive moms.

Powered by Labrador CMS