Logitech z200, z150 og z50

Pressemelding fra Logitech 24. september 213:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Logitech lanserer en trio multimedia-høyttalere for hjemmet

Logitech lanserte i dag tre nye multimedie-høyttalere til hjemmet: Logitech® z200 Multimedia Speakers, Logitech® z150 Multimedia Speakers og Logitech® z50 Multimedia Speaker. Alle tre har et moderne og solid design, og leverer en klar og mektig lyd som fyller rommet.

– Disse nye høyttalerne er perfekte for folk som ser etter en klar stereolyd i hjemmet, sier Pål Berntsen i Logitech. Høyttalerne har moderne design og farger som passer ditt hjem , samt flott akustikk som hjelper deg å få mest mulig ut av det du lytter til.

Tilgjengelig i svart eller hvit kanLogitech ® Z200 Multimediahøyttaleretilby 10 watt effekt og en fyldig lyd med dyp bass, pakket inn i et moderne kabinett. To 2,5” elementer per satellitt genererer en balansert stereolyd og klar akustikk som fyller rommet. Du kan bruke 3,5 mm lydinngang og aux-inngang for å spille av lyd fra flere enheter, for eksempel en tablet eller smarttelefon. Du kan selvsagt koble til hodetelefon for en mer intim lytteopplevelse. Lydjusteringen er også ekstra fleksibel takket være integrert volum-og power-kontroll på forsiden av høyttalerne, I tillegg til at du kan justere bassen til din smak ved separat justering av bass via hjulet på siden.

Med sine 6 watt girLogitech ® Z150 Multimediahøyttalereen klar stereolyd som er høy nok til å nytes i ditt hjem. Kontroll av disse høyttalerne er enkel og praktisk med integrert volum- og power-justering på høyttalerne. En praktisk hodetelefon-utgang gjør at du kan koble til hodetelefoner for en mer personlig lytteopplevelse, eller du kan bruke 3,5 mm aux-inngang for å koble til laptop eller smarttelefon. Logitech ® Z150 er tilgjengelig i både svart og hvit, slik at du kan velge den fargen som passer best til ditt interiør.

Logitech Z50Multimediahøyttaleretilbyr stor lyd i en liten innpakning. Med sine 10 watt, spiller de med en overraskende kraft i forhold til sin beskjedne størrelse. De har en 2,25” singel driver og en 3,5 mm aux-inngang som gjør det mulig å koble til flere enheter. Logitech Z50 Multimedia Speaker er tilgjengelig i tre farger - rosa , grå eller blå - så du kan velge den fargen som reflekterer din personlige stil, eller passer best i ditt hjem.

Hver av disse tre nye multimediahøyttalere leveres med en AC strømforsyning , slik at du aldri trenger å bekymre deg for å gå tom for strøm .

Pris og tilgjengelighet

Logitech z200 Multimediahøyttalere, Logitech z150 Multimediahøyttalere og Logitech z50 Multimediahøyttalere lanseres i europa 1. oktober 2013. Veiledende priser:  €29.99, €19.99, og €19.99. Produktene forventes å ankomme Norge medio oktober.

Powered by Labrador CMS