Razer Kraken Forged Edition

Pressemelding fra Razer 29. november 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Razer bruker Metall i Kraken Forged Edition Hodetelefoner

Dreiet aluminium og fantastisk lyd er kjennetegnene til de nye ultra-premium hodetelefonene som er beregnet på musikk og gaming.

Razer™, den verdensledende produsenten av maskinvare, programvare og systemer til gaming, offentliggjorde i dag lanseringen av sine nye top-of-the-line-hodetelefoner Razer Kraken Forged Edition.

Razer Kraken Forged Edition harørekopper laget av dreiet aluminium av samme type som brukes i flyproduksjon, og overflaten er matt. Hodetelefonene monteres for hånd for å sikre at kvaliteten er like god som utseendet og innmaten.

Razers anerkjente lydingeniører har brukt utallige timer på å finjustere Kraken Forged Editions 40 mm basselementer helt perfekt. Innsatsen har ført til at neodymelementene samarbeider med hodetelefonenes akustikk-kammer og isolerte ørekoppdesign for å gi kraftig bass, klare mellomtoner og tydelig diskant, perfekt for både musikk og gaming.

Ørekoppene er polstret med mykt kunstlær, hodebøylen kan justeres og hodetelefonene er lette og sammenleggbare. Razer Kraken Forged Edition-hodetelefonene er beregnet på hard bruk.

Razer Kraken Forged Edition har også utskiftbar kabel med mikrofon slik at brukere kan bruke hodetelefonene både til gaming og som handsfree til telefonen.

"Dette er de beste hodetelefonene på markedet både til musikk og til gaming, enkelt og greit", sier Min-Liang Tan, en av grunnleggerne, administrerende direktør og kreativ leder i Razer. "Vi har laget flere unike lydprodukter, og det gjør meg stolt å kunne si at vi har tatt enda et stort skritt fremover når det gjelder lydkvalitet fra hodetelefoner med fantastisk passform og finish."

Se www.razerzone.com/Kraken-Forged for mer informasjon om Razer Kraken Forged Edition.

Pris: Kr 2649

Tilgjengelig:

Tekniske spesifikasjoner:

HODETELEFONER

MIKROFON

GENERELLE EGENSKAPER

SYSTEMKRAV

Powered by Labrador CMS