TT Micro Auris Skye

Pressemelding fra TT Micro 7. april 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Opplev høyoppløst trådløs lyd med innovative Auris Skye

TT Micro, som er en norsk leverandør av telekom- og elektronikkprodukter, lanserer innovative Auris Skye, en ny generasjon musikkmottakere til din dokkinghøyttaler.

Den ekstraordinære teknologien gjør at du kan streame musikk trådløst ved hjelp av AirPlay (for iOS) eller DLNA (for Android og Windows) fra din smarttelefon eller nettbrett til musikkdokken med høyoppløst lydkvalitet. Den unike ‘Apple Lossless’-teknologien gjør at musikken ikke komprimeres når den sendes igjennom mottakeren, slik at hver eneste tone spilles av med krystallklar og vakker lyd.

Banebrytende- Auris har tilbrakt et helt år på å perfeksjonere denne teknologien for å eliminere problemene som ofte er forbundet med dagens musikkmottakere på markedet, slik som paring, dekningsgrad, lydkvalitet og begrenset kompatibilitet med populære dokkingstasjoner. Dette er et banebrytende produkt med enkel bruk og strålende lydkvalitet, sier Tom Vedvik i TT Micro.

Auris Skye er slank, stilig, intuitiv og passer perfekt på en 30-pins musikkdokk for enkel avspilling. Med digital forsterker og DAC leverer Auris Skye bedre musikkkvalitet enn dokkinghøyttaleren alene. Du trenger ikke å lade Auris heller. Det trekker bare strøm fra dokkingen slik at den er klar når som helst når du ønsker å nyte musikken din.

Skye legges helt enkelt til det trådløse nettverket ditt. Videre følger du bare tilkoblingsinstruksjonen i gratisappen Auris Skye Control. Nå kan du streame trådløs lyd, samtidig som du kan surfe på internett på smarttelefonen hvor som helst i huset.

Tilhørende AUX/USB-kabel gjør Auris Skye ypperlig til bruk i bilen også. Du kan lade mobiltelefonen samtidig som du kan spille av låter fra musikksamlingen på mobilen, med høyoppløst lyd på stereoanlegget.

Pris og tilgjengelighet

Auris Skye er tilgjengelig i hvit og sort og har en veiledende pris på 999 kroner.

Powered by Labrador CMS