Sony Xperia Z2 Tablet

Pressemelding fra Sony Mobile 24. februar 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Sony Xperia Z2 Tablet – verdens raskeste og tynneste, vanntette nettbrett

I dag presenteres Xperia Z2 Tablet, et vanntett nettbrett med lynrask prosessor og knivskarp skjerm. Med en tykkelse på bare 6.4 millimeter er også Xperia Z2 Tablet det tynneste og letteste 10-tommersnettbrettet verden noensinne har sett.

Sony Xperia Z2 Tablet er vanntett og laget for å være den ultimate underholdningsmaskinen. Det er det første nettbrettet i verden som er utstyrt med Live Color LED, en teknikk hentet fra Sonys nyeste BRAVIA TV-apparater som gir skarpe og naturlige farger. Det intelligente systemet X-Reality analyserer og forbedrer hvert bilde, slik at opplevelsen blir så behagelig som mulig for brukeren.

Krystallklar lyd og støyredusering

Takket være Front Surround Audio gir Xperia Z2 Tablet krystallklar lyd, som dekker hele toneregistret. Som det første nettbrettet noensinne har Xperia Z2 Tablet dessuten innebygd støyredusering. Sammen med Sonys hodetelefoner MDR-NC31EM filtreres opp til 98 prosent av all bakgrunnsstøy, og det blir dermed mulig å høre på musikk eller se film uforstyrret selv på et bråkete tog eller et fly.

– Sonys forrige nettbrett slo ned som en bombe, da den ble lansert i fjor, og har mottatt priser over hele verden. Nå lanserer vi Xperia Z2 Tablet som er verdens tynneste, letteste og raskeste vanntette nettbrett. Vi vet at brukerne verdsetter at det tåler vann og med Xperia Z2 Tablet forsterker vi vårt lederskap på dette området ytterligere, sier Erik Sandsmark i Sony Mobile Norge.

Verdens raskeste prosessor

Xperia Z2 Tablet utstyrt med verdens raskeste tablet-prosessor – Qualcomm Snapdragon 801 med 2.3 GHz quad-core Krait CPU og 4G LTE. I tillegg, vil det oppdaterte grafikkortet Adreno 330 gi ekstra kraft til krevende 3D-spill.

Verdens tynneste og letteste nettbrett

For å lage verdens tynneste (6.4 millimeter) og letteste (426 gram Wi-Fi modell) vanntette nettbrett er hver detalj møysommelig utformet og alt material nøye utvalgt. Resultatet er et nettbrett som tross sin 10-tommersskjerm er så lett at det går å holde i én hånd.

Stort batteri og kort ladetid

Xperia Z2 Tablet inneholder et 6000 mAh-batteri og klarer av opp til 10 timer uavbrutt multimediabruk eller over 100 timers musikkavspilling før den trenger å lades. Med Qualcomm Quick Charge 2.0 integrert lades også Xperia Z2 Tablet raskere. Enheter med denne hurtigladningsteknologien integrert lader opp til 75 prosent raskere enn enheter som ikke har denne teknologien.

To kameraer

Xperia Z2 Tablet er utstyrt med to kameraer. Det bakre er et 8.1 megapikselkamera som filmer i full HD og har Sonys Exmor RS-teknologi. Den kraftige bildeprosessoren kan kombinere ansiktsgjenkjenning, HDR og støyreduksjon for å automatisk gi det beste bildet. Det fremre kameraet er et 2.2 megapikselkamera, som er perfekt for videosamtaler når man vil holde kontakt med familie og venner. 

 

Nøkkelegenskaper Xperia Z2 Tablet

Xperia Z2 Tablet kommer i fargene sort og hvit med Android KitKat (4.4), og en har valget mellom en 4G- eller Wifi-versjon. Planlagt salgsstart i Norge er april 2014.

Powered by Labrador CMS