Sony Reader PRS-T2

Pressemelding fra Sony 16. august 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Naturlig, smart og sosial Nye Sony Reader gir deg den gode leseopplevelsen

Med nye Reader™ PRS-T2 fra Sony gjenskapes den naturlige opplevelsen av å lese en bok. Lev deg inn i en spennende historie, Reader™ PRS-T2 er liten og lett og tar ikke store plassen, derfor er den like godt egnet for de store leseropplevelsene når du er ute og reiser som hjemme i godstolen.  

Enkel og behagelig leseropplevelse med Reader

Å leve seg inn i en god bok er for mange et høydepunkt. Les klassikerne om igjen eller oppdag en ny favoritt på Readers 6 tommer store skjerm. Du vil umiddelbart legge merke til den skarpe og tydelige skjermen. Høy kontrast og ingen gjenskinn, gir deg en behagelig leseropplevelse, ute som inne.    

Bruk mindre tid på å lete i ditt private bibliotek og få mer kvalitetstid med en god bok. På skrivebordet finner du enkelt frem til din boksamling, nylig leste og nyttige apper inkludert Evernote® og Facebook®; alt er logisk plassert.  

Uansett hvor reisen tar deg er Reader et trofast reisefølge. Batterikapasiteten er imponerende, og gir deg 2 måneders(uten Wi-Fi tilkobling)lesetid før den må lades. En kapasitet som er tilstrekkelig for de fleste forretningsreiser og ferieturer.      

Velkommen til det komplette leseuniverset; fordyp deg i et stort utvalg bøker av ulike sjangre og digitale formatter, inkludert den populære EPUB standarden.  

Det nyeste innenfor e-lesing fra Sony

Bak nye Reader skjuler det seg mer enn 5-års utvikling som har resultert i en mer leservennlig opplevelse. E-Ink Pearl teknologien har blitt tatt et skritt lenger for å skape en mer komfortabel og genuin leseropplevelse.  

Det er enkelt å bla og du zoomer inn og ut ved å berøre skjermen. Sony har gjort leseropplevelsen mer behagelig ved hjelp av ny teknologi!   

Del opplevelsen med venner og lagre i den nettbaserte skyen

Med Reader går du aldri tom for ord; en forbedret meny gjør det raskt og enkelt å slå opp markerte ord og avsnitt på Wikipedia® eller Google™ der Wi-Fi tilkobling er tilgjengelig. Del opplevelsen med venner; la de få vite hva du leser. Berør skjermen for å dele det du leser, dine anmeldelser og sitater med venner på facebook.     

For første gang kombinerer Reader egenskaper fra Evernote slik at du kan lagre innhold fra nettet og ta nytte av det når du måtte ønske. Evernote’s web clipper lar deg lagre innhold ved hjelp av et enkelt klikk, og sider som blir lagret med Evernote Clearly er optimert for Reader’s E-Ink skjerm. Marker dine favoritt avsnitt på Reader og lagre i Evernote, hent de senere frem på smarttelefon, tablett og PC.    

Den nye Reader PRS-T2 fra Sony kan forhåndsbestilles fra og med 16. August. Reader PRS-T2 i matt svart-finish er tilgjengelig hos utvalgte forhandlere. Den kan også bestilles i fargene rød, hvit eller matt svart-finish på Sonys online butikk.

Veiledende utsalgspris er 1.399 kr.  

Powered by Labrador CMS